forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 AC 130 gunship thsirtü taptırmayı düşünüyorum fakat istediğim şekilde bir resim bulamadım. belki siz yardımcı olursunuz. istediğim şey tam olarak şöyle ki; şu açıda uçan ve tam howitzer shot sonrası howitzer topundan dumanlar çıkan bir AC130 birde uçağın renginin felam şu tişörtteki gibi olmasını istiyorum; renklendirme kısmı olmasa da howitzer shot sonrası halini belki bir bulan olur diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 chopper gunner >>> ac130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 öyle bir resmi sen arayıp bulamadıysan muhtemelen buralarda takılan insanlarda bulamayacaktır. Ama PS bilen biri ile konuşursan yardımcı olabilir diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 HavaliKorna said: öyle bir resmi sen arayıp bulamadıysan muhtemelen buralarda takılan insanlarda bulamayacaktır. Ama PS bilen biri ile konuşursan yardımcı olabilir diye düşünüyorum.. belki özel güçleri olan birisi vardır bulur bana diye ummak istedim bir an :D mokoko said: chopper gunner >>> ac130 AC130 daha artistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ENEMI EYSIVANTÖRTİ EBOOOOOVV die bağırıolar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 daha önce de parmak basmıştım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aslında koyulmuş resim forumda. daha büyüğünü istiyorum bunun. hi res Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dude, it's big. seriously. http://wallbase.net/wallpaper/368985 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aynı fotoyu al dumanı elinle çiz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 pek bi bilgim yok benim fotoşok hakkında. bilsem yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar