Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 şaka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bella said: burası benim topiğim lan. tamam gidiyoruz.. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aquila said: Fistan said: ortalama kasanları hic anlamıyorum iş hayatında düşük ortalamalı biri gelip işi kapınca nasıl bi hayal kırıklıgı yasıyorlar onu da tahmin edemiyorum evet, o yuzden is basvurularinda, gpai 3un 3.5in altinda olanlar basvurmaya tenezzul bile etmesinler yaziyo genelde. saçmalama lan. köle alımından bahsetmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ortalama olayı çok etkilemiyo mühendis olarak iş ararken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 nileppezdel said: Okul özel değilse uzat bence. Ben bana kalsa sabancıda 10 sene okurum mesela sen sana kalmasa da anca 10 yılda bitiricen zaten yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ortalaman kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Khelben said: nileppezdel said: Okul özel değilse uzat bence. Ben bana kalsa sabancıda 10 sene okurum mesela mesajın içindeki çelişki?ilk okuduğumda 3 saniye şuursuzca baktım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 okulu uzat diyenler direk idiot uzatmanin kimseye faydasi yok ortalama hic biseye yaramiyor gecebiliyorsan bitir bu yil - ben bizzat uzatiyorum ama umrumda degil ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bella söylendi mi bilmiyorum ama üniversite okuyorsun ikilim ne demek bilmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Çokakıllıadam said: Bella söylendi mi bilmiyorum ama üniversite okuyorsun ikilim ne demek bilmiyorsun. bir mesaj üstüm olmasına rağmen alıntılamam lazım. vat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bella said: Çokakıllıadam said: Bella söylendi mi bilmiyorum ama üniversite okuyorsun ikilim ne demek bilmiyorsun. bir mesaj üstüm olmasına rağmen alıntılamam lazım. vat? İkilemin ne anlama geldiğini bilmediğini fark ettim, rencide etmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bella said: Çokakıllıadam said: Bella söylendi mi bilmiyorum ama üniversite okuyorsun ikilim ne demek bilmiyorsun. bir mesaj üstüm olmasına rağmen alıntılamam lazım. vat? ikilim? ben de merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Of ahaha tamam ikilem işte anladınız. Düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ikilim ne ? bilmiyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Çokakıllıadam said: Of ahaha tamam ikilem işte anladınız. oh. bi rahatlama geldi valla.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ikilem 2 . İnsanı istenmeyen seçeneklerden birini, çoğunlukla iki seçenekten birini izlemeye zorlayan tartışma, sorun veya usa vurma durumu. sorun nedir? rencide olmaya hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ÇOKAKILLIADAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 cevab veremedi.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 İki farklı önerme var diyelim, sonuçları aynı ise ikilem oluyor. Şey mesela işte "sen padişahsan gel ordunun başına geç, eğer ben padişahsam emrediyorum gel ordunun başına geç." İki farklı önerme var ikisininde sonucu aynı. İkilem böyle birşey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 değil olm. sıçtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi bu yazdigindan sonra ben de ikilemde kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Sıçmadı abi, daha önceki mesajlarda sıçmıştı, sıvıyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 valla ne dedin anlamadım ama bişiyle karıştırıyosun bence. ikilem gayet açık ve basit bişi yukarda tdk'dan kopyaladığım üzere. mesela, uzun saç mı? kısa saç mı? uzun saç mı? kısa saç mı? uzun mu kısa mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Hayır değil eminim. Şey olucak işte iki tane yol var karşında hangisini seçersen seç sonuç aynıysa bu ikilem oluyor. Yok mu lan türkçe öğretmenliği filan okuyan gelsin açıklama yapsın soğuk soğuk terler döküyorum yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar