Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aquila said: Azmodai said: Herif gordugum en etik ve en prensipli mod. :/ canin saolsun sana noluyor. SUKRU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi lütfen... bliz? sandbox? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sc evreninde 3 fac. li mmofps gayet çekici. @azmo 2 dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 blizz deveochi yapsa,onu bile düzgün yapar. intahar eder rerollarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 holy crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 senin prensiplerini yerim ben. ko oyna dedigim arkadasdan da atarım icin ozru borc bilirim ayrıyetten. ama fikirlerine katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 prensip mi? prensip ne arar la devoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 one vs a hundred yaptırmıacm burda da, blizzarddaki dayımın dediğine göre blizzard yıllardır yeni title çıkartmıyor çünkü "standart fikir-güzel oyun" kombinasyonunun her zaman para getirdiğini biliyorlar. lorelol bi oyunla ve eğlence tabanlı oynanışla gene milyar oyuncu yakalarlar orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aqu aynı mesaj içeriğini 7 ya da 8. defa kullanıyosun, ama her seferinde gülüyorum, ama bu sefer az güldüm haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 diyoki, banhammer stackliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben de begenmedim bu sefer, ama cok iyi, ustalara saygi. artiz ne arar la bazarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Şimdi uyuyorum lütfen herkes sakin olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hadi allah raadlik versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 gittiyse başlıyoruz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben de bi ara iyi para yedirmiştim bi hatuna, hiç laf söyletmiyordum. bu onun gibi olmuş biraz, "o kadar para harcadık, bari kendimiz de inanalım" hesabı. kusura bakmayın valla. betasında da oynadım wowu, gameboyda tlvikings i bile oynadım ama blizzin genel olayı bu. ortalama fikir, rahat oynanış. strateji dendi miydi, on kişiden sekizi hala sc der, coh diyen abi gelsin buyursun istediği kadar kalabilir evimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 benimde oyun şirketim olsa bende para getirecek iş yaparım. illa yeni konsept yapıcam, katkıda bulunacam diye uraşmam. herşey para için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ha ne güzel dedin, ben de onu diyorum. put yapıp tapmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ha ayrıca seninde kendini kaybederek wow oynadığın günleri biliyoruz devokaycım. neye başlasan seviyosun, bırakınca da yerin dibine sokuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hacı sen benle wow oynamadın bi kere, sen bizden sonra geldin bizim servera. onda da boost istiyodun sadece ve pvp yapıyodun. boşuna gelip burda demogoji yapma, yerin dibine falan soktuğum yok. çok iyiymiş gibi bahsediliyor da; en başkaki eleman güzel bir noktaya değinmişti, "wow olmasa bin tane klonuna da kasmayacaktı millet" diye. benim kızdığım nokta buna gelen yorumlar yani. adam sonuna kadar haklı. wowdan keyif aldıysam, arkadaşlarımla oynadığım içindir. sen bilmezsin ama, biz serkan ve emre ile knight online bile oynadığımızda keyif almıştım ben. biz ona community effect diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bende seviyorum community feeling olayını fakat dediğin gibi sizden sonra gelince yanlız başıma level almaya sıkılıp sık sık sevdiğim pvp ye kaydım - ki para yardımı bile almadım sizden doğru düzgün, senin bana yaptığın boostlar olmasa zaten hiç konuşmaya hakkın yok derdim ama senin var. konuş sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 adaletli ol canımı ye. al bununla da graditudelarımı sunuyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dreagloth said: sc evreninde 3 fac. li mmofps gayet çekici. evet güzel olabilirdi ama blizzardın bilinen franchise'larıyla hiçbi bağlantısı olmıcağı söylenmişti,tamamen yeni bi evren yeni bi lore filan olcak diyolardı. ben hala şöle karanlık bi sci-fi bekliyorum,bladerunner gibi atmosferi olsun mesela. fps de gider ona mis gibi.rpg öğeleri de koysunlar,borderlands çok sade rpg öğeleri kullanmış olmasına rağmen ne güzel bağlamıştı kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Burda kim wow a güzel, harika dedi ki konu bu yöne kaydı? Burda her zaman genel kanı, wow en iyi değil, en başarılı oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ve başarılı MMO çıkarmak da bence teknolojiden bağımsız, aşırı nadir olan bişey. Ultima, Shadowbane, WoW, SWG sadece şu çok başarılı gördüğüm dörtlü bile çok ilginç çoğu illaki yapımcı tarafından update'le ya da bi şekilde oyuncularını biyerden sonra tatmin edemiyo ve eline yüzüne bulaştırıyo. ama ultimada ve WoW'da böyle bişey olmadı adamlar o kadar iyi bi temel atmışlar ki oyun ne eskiyo ne de verdiği zevk azalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 UO hala en sevdiğim MMOdur ama son updateler ve explerle rezil oldu yani o konuda üzgünüm katılamıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar