aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dun aksamdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 0hh mis gibi kampınızı kurmuşsunuz Bazen canım sıkıldığında tattooine'in sonu olmayan çöllerinin ortasına sürerim speederımı kurarım kampımı bir kraytın bana saldırmasını beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Tatooine'e ilk geldiğimde naapıcaam hakkında pek bi fikrim yoktu. Bi şekilde cantina'yı buldum ve zamanımı orda geçirmeye başladım. O zamanlar daha gençtik tabii, biraz da asilik vardı, ondan koskoca barda yerlerde oturur, 3-5 twi'lek'le kesişirdik. Akşamdan kalma olduğum günlerden birinde cantina'dan çıktığımda kendimi bir tuskenle karşı karşıya buldum. Etrafta kalabalık gaza gelmişti ; kimisi bağırıp çağırıyor, kimisi kaçışıyor, kimisi de tusken'le seviyeli bir ilişki yaşıyordu. Force, Allah falan derken tusken'i sonunda yatırdık. Bu olaydan sonra ünümüz arttı tabiiki, bunun üstüne birçok insanla tanıştım ve çeşitli işler aldım. Gel zaman git zaman, para iyice birikti. Kendime bir araba, üstüme başıma da marka kıyafet almaya başladım. Eskinin barda yerde oturan çocuğu artık kıyafetinden sakalına, saçından araba önünde verdiği pozuna kadar ciks bir adam oldu çıktı. Bakalım SWG bundan sonra karşımıza neler çıkarıcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ruh budur millet bugları nasıl kullanıyo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar