Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Atm yada internetten gondersem parayi adamlarin eline Pazartesi mi varir yoksa hemen varmasi gibi bir ihtimal var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hemen gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ben de eft`leri is gunlerinde hallediyorlar diye biliyordum ama atmler falan birlesince bir umut diye sormustum.Kismet diyelim ozaman yapcak bisey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 pazartesiden once gitmez mümkünatı yok. havale yapman lazım bugun ulasması ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 iş bankası kartı bulsun arkadaşın atmden gönder hemen gider. daha mantıklı bişey gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 eft deniyor ona. 3 tane belli saati var onun sabah 10 ve akşam 5 hatırlıyorum bide saat 1de olabilir. o saatlerde geçer diğer hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bankamatikten yatırırsan, saniyesinde hesaba geçer, aynı şekilde internet bankacılıgıda buna dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar