Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 loll potansiyel biri var burda yok mu :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Abiler en iyisi iron gray ya. Ibanez denince aklıma ilk gelen o. Hani Korn'nun gitarı var ya K7. Beyler bi de taşınabilir amfi alacam. Fender, Ibanez bi de Laney arasında kaldım. Hepsi 15w reverb ve overdrive var hangisi?[signature][hline]Ateş meleği aranıyor... Uyanmak istemediğim rüyamdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 laney :)[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Abi bence Ibanez irenç bi gitar. Jackson bin takar ibaneze.!! (AHAHA TARTIŞMA ÇIKSIN !! :) ) --Professor Chaos --[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 onlar bizi bozar[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Mortis, 07 Haziran 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Abi bence Ibanez irenç bi gitar. Jackson bin takar ibaneze.!! (AHAHA TARTIŞMA ÇIKSIN !! :) ) --Professor Chaos -- Amanın deme be, hangi modeli jackson'ın jem le yarışabilir abi, onu söle konuşmıcam, soloist mi yarışcak? =)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Angelfire, 07 Haziran 2004 20:42 tarihinde demiş ki: loll potansiyel biri var burda yok mu :) Seni de alıcaz abicim sensiz olur mu? :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 solonor kusura bakma soloisti jeme tercih ederim[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Abi single manyetiğe ne kadar kıl olduğumu biliyosun ama etme eyleme ya vainin adı yeter soloisti geçmesi için jemin. Ayrıca evolution'ın single ının soundını hesaba katmıyorum. :) (ayrıca çok sevdiğim bi gitar modeli değildir jemi onu da hatırlatıyım. :))[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 HSH VE HH soloistler de var solonor 1 soloist yok abisi bi seri soloist dediğin :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Gene yaptınız :p iki kaliteli markayı karşılaştırıp bu bunu döver diyosunuz fender gibson ı döver gibi bi mevzu oldu bu arkadaşlar yapmayın etmeyin katliamdır bu. Iki markada profesyonel serilerinde en kaliteli ağacı boyayı magnetleri ve hardware ı kullanıyor dünyadaki en ince iki klavye tipine sahip model ikiside. her ikisinide başarılı buluyorum netekim ikisininde soundunu pek sevmiyorum. Fiyatlarıda 2000 i geçen modelleri var hiçbiri bir diyerinden daha iyi değil farklı amaçlar ile üretilen ürünler.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bence de kasmayın kendinizi.hangi gitarı daha rahat çalıyorsanız ve hangi gitarı çalarken daha "huzurlu" oluyorasanız onu alın,müziğinizi onunla icara edin.herşey çok daha iyi olur.sonuçta 3000 doalrlık gitar alıpta bir yere vurunca 10 gün "ne yaptım ben " dersiniz bunalıma girersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben geyik yapmıştım jackson daha idir kavga çıksın falna die harbiden 2 saniyede çıktı tartışma :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Galiba busefer becericem, bunlarda benim gitarlarım. resim eski meski ama olsun. resimdeki eleman bi arkadasım ben deilim.[Bu mesaj Dariel tarafından 08 Haziran 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 dariel abi cinayet çıakr bu resimlerden[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Biraz yüzsüzlük etmşim gerçekten. Bunları aldıgım zamanlar arkadaşlarımdan da küfür edenler olmuştu.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 obarey oha yani, birader baban ne is yapiyo? senin arkadasin, hetfield kaymonla carpmisa benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 dariel biri ne kadara gelir o explorerlerın ?[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Babam değil anneme borçluyum herşeyimi. Şu anki fiyatlarını bilmiyorum. Ben 1300 le 1500 arası domaldım ama her birine.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 custom shop di mi nası getirdin tr ye kargoyla mı gürmük girmedi mi ?[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ESP ler custom shop evet, onları zaten burdan aldım. Gothiği uçakla getirdim kırılır eşya modunda sapa sağlam çıktık uçaktan. Kapıdan geçerken adam sordu nedir kimindir diye, benim deyince geç dedi hiç problem yaşamadım.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kıvılcım esp yi bırakmıs getirmiomuş artık kimse de daha almamış distribitörlüğünü bi umut biri alınca kazık yememeye başalrız büyük ihtimal zuhal alır onu da herşeyi satıolar ztn[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Kolay değil adam alsada getiremiyor. Gibson ın distribütorüyüz deyip durdular ephiphone dan başka bişey getirmiyorlar getirselerde özel siparişle. Bunu diyer firmalarda vaad ediyor 1500 dolarlık gitarı 2500 e, 70 dolarlık aleti 170 dolara alıyorsun. Laylaylom bile american gitarlar getirmiyor nezamandır. Zaten getirselerde kimse o fiyattan almıyor gitar piyasası bir birbuçuk yıldır ölü türkiyede. 6 ayda bir parti geliyor gelenlerde ikinci sınıf gitarlar.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 katılıyorum[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 aslında vic'in fabrikasına gidip kendi aletini yaptırmak lazım.tabi önce kendi isteklerini bilecek kadar olayı kavramış olman gerekiyor.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar