eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bugun kendimi yanlız hissettim, benden uzaktasın sandım, tenimin seninkine olan temasını soğuk bir rüzgar engelledi bir an, üşüdüm, sensizliğin düsüncesi yüzünden üsüdüm. Sana sarıldığım an huzur doldu içim, hayatım boyunca hiç olmadığım kadar huzurlu olduğumu hissettim o an, sıkıca sarıldım sana, seni benden almak isteyenlerin inadına. Küçük bir öpücük kondurmak istedim dudaklarına, karşı koymadığını gördükçe yavaşça yaklaştım, yaklaştıkça daha sık nefes almaya başladım, heyecanıma engel olamıyordum ama kıyamadım o kadar narindilerki incitmekten korktum geri çekildim. Sana her bakışımda huzuru yeniden keşfettim, hzurun adı senmişsin gibi. Sana her dokunuşumda acıma duygumu pekiştirdim, dünyanın en hassas varlığıymıssın gibi. Hayatım boyunca ne olursa olsun seni, sadece seni sevdim, senden ötesi ölümmüş gibi.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 süperrr![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tşk beğendiğine sevindim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bahsettiğin duygular çok klasik ama güzel anlatmışsın[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpoilSport Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Denisss çok güselll yaa..Prawo sanaa..:)Janım benimmm al sana yorum:PŞaka bi yana çok beğendim.Yine alıorm bi kopyasını:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yüreğine sağlık..[signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: 555, 20 Temmuz 2004 19:50 tarihinde demiş ki: bahsettiğin duygular çok klasik ama güzel anlatmışsın +1[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar