Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik 2 Adet Aion Hesabi + 80 Undead Mage iceren Wow hesabi

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Wow Hesabi

Oncelikle Accountun ilk sahibiyim,tbc basinda birakmistim baska bir hesabimi sonra wotlk`i merakimdan sifir account alip hic oynamadigim Mage karakterini oynadim.

Hesabin cdkeyi gizli sorusu vesaire herseyi vardir.Transfer hic olmadi.Battle.net merge`u yapildi.Cok wow hesabi alisverisi yapmadim bir tek eski hesabimi burdan bir arkadasa satmistim Omgicrit adinda bir hunterdi eger gorurse bu konuyu kendisi benim hakkimda gereken bilgileri paylasir sizlerle.

Istanbul`da Kosuyolunda oturuyorum normalde ancak 23Ocak`a kadar Turkiye`de degilim,yuzyuze gorusup hesabi almak isteyenler olursa o tarihten sonra benimle irtibata gecebilir.

Hesapta birazdan verecegim armory linkindeki mage`im disinda full heirloomlu 66 level bir de Tauren warriorum var bos vaktimde pvp ile levelladigim.Birkac tanede 20kusur levelli karakter var heirloomlu

Karakterin armory`si asagidaki gibidir :

Rastie - Bloodfeather Undead Mage

Niyetim karakterime denk Horde Feral Druid (bir ihtimal balance da olur) takas etmek yada 225 TL`ye satmak. Bunlarin disinda dusuk ihtimalle de olsa Horde bir Rogue`la takas yapabilirim.

Bana 0533 41... no`lu telefondan yada [email protected] adresinden ulasabilirsiniz.

Iyi oyunlar.

Aion`a bir heves ettik kiz arkadasimla 2 adet hesap aldik ancak kiz arkadasimin wowdaki sosyal cevresinden yeterince memnun olmasi ve casual oynamasi dolayisiyla ; Benim de mmo`lara yeterli vakit ayiramamam dolayisiyla hesaplarimizi satiyoruz.2 hesap da sadece 1 ay oynandi cillop bir haldedir.

Aion Hesap 1

Bu hesapta 10level bir gladyator ve 22(belki 23 emin degilim) bir chanter vardir.Serveri Gorgostur.Fiyat olarak 100tl`yi uygun gorduk.

Aion Hesap 2

Bu hesapta ise 20levela yakin bir assassin ve 10 kusur level bir ranger var gene serveri Gorgostur.Fiyati yukaridaki gibi 100tl

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...