Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Wow Hesabi Oncelikle Accountun ilk sahibiyim,tbc basinda birakmistim baska bir hesabimi sonra wotlk`i merakimdan sifir account alip hic oynamadigim Mage karakterini oynadim. Hesabin cdkeyi gizli sorusu vesaire herseyi vardir.Transfer hic olmadi.Battle.net merge`u yapildi.Cok wow hesabi alisverisi yapmadim bir tek eski hesabimi burdan bir arkadasa satmistim Omgicrit adinda bir hunterdi eger gorurse bu konuyu kendisi benim hakkimda gereken bilgileri paylasir sizlerle. Istanbul`da Kosuyolunda oturuyorum normalde ancak 23Ocak`a kadar Turkiye`de degilim,yuzyuze gorusup hesabi almak isteyenler olursa o tarihten sonra benimle irtibata gecebilir. Hesapta birazdan verecegim armory linkindeki mage`im disinda full heirloomlu 66 level bir de Tauren warriorum var bos vaktimde pvp ile levelladigim.Birkac tanede 20kusur levelli karakter var heirloomlu Karakterin armory`si asagidaki gibidir : Rastie - Bloodfeather Undead Mage Niyetim karakterime denk Horde Feral Druid (bir ihtimal balance da olur) takas etmek yada 225 TL`ye satmak. Bunlarin disinda dusuk ihtimalle de olsa Horde bir Rogue`la takas yapabilirim. Bana 0533 41... no`lu telefondan yada [email protected] adresinden ulasabilirsiniz. Iyi oyunlar. Aion`a bir heves ettik kiz arkadasimla 2 adet hesap aldik ancak kiz arkadasimin wowdaki sosyal cevresinden yeterince memnun olmasi ve casual oynamasi dolayisiyla ; Benim de mmo`lara yeterli vakit ayiramamam dolayisiyla hesaplarimizi satiyoruz.2 hesap da sadece 1 ay oynandi cillop bir haldedir. Aion Hesap 1 Bu hesapta 10level bir gladyator ve 22(belki 23 emin degilim) bir chanter vardir.Serveri Gorgostur.Fiyat olarak 100tl`yi uygun gorduk. Aion Hesap 2 Bu hesapta ise 20levela yakin bir assassin ve 10 kusur level bir ranger var gene serveri Gorgostur.Fiyati yukaridaki gibi 100tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ilanim gunceldir ciddi alicilarla gorusup bir sekilde anlasacagimiza inaniyorum aklin yolu birdir diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ilanlarim guncel hala aion hesaplar 50ye gidiyor en son. Mage de uygun bir teklifle gidecek hayirlisiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Son duruma gore Aion`lar 50TL , Mage ise 175e 2-3 alici buldu simdilik gorusmeler devam ediyor ama fazladan talibin bir zarari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 wow hesabi satildi.aionlar 50ye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar