Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 DoruK said: ieuda okuyan arkadaşlarım var. min. 2 orgy/hafta hızında bir yaşam sürüyorlar. selam ederim. o kadar da değil tabi mühendislikte tamamen farklı okulun inekleri gibiyiz, ders geçmek için kütüphanede sabahlayanlar, not peşinde koşturanlar fdgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yok ya 50 yaşından sonra o denklem yalan. gerçi bizim bölümle genellemem yanlış. makina çok leş. kadın asistan yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 iktisata gelicem yerse ingilizcesine ama yemez heralde baktım şartlarınıza. gelincek okulun taban puanı bizimkinden yüksek olcak diyo. bizim egeninki sizin türkçe iktisattan yüksek ama ingilizcesinden düşük. keza benim puanımda türkçelerden yüksek ama ingilziceden 3 puan kadar düşük. ayrıcana ingilizce görüyorum iktisatı yani yerse ordan yer belki ama bilemedim neyse. bi ders bırakmıcan bi de 2.5 not yapcan diyo. ideal şartlar yani. 250 kişiymi kontenjan, 50 kişi başına 1 kişiden 5 kişi yatay geçiş kontenjanı oluyomuş. çokgzel çalıştım dersime valla ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hadi bakalım inşallah sdfg ingilizce iktisat iyidir ya onu tercih et. 2.50 düşük bi de geçen sene benım arkadaşım 3.70 ile geçti. hangi okuldaydın ki? yazmışsın ege diye pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hmm o önemli işte 5 kişilik kontenjanın hepsi de doluyor mu acaba. %55 öss %45 not ortalamasına göre sıralıyorlarmış başvuranları. bu arada gelmek istememin yegane sebebi şudur: http://forum.paticik.com/read.php?21,4477321 işin yoksa okursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 para çokomel eğrisi iktisatta mıydı yoksa işletme mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 arztalep şeysi işte. iktisatın i'sinin noktası o dediğin =p ama aynı zamanda işletmenin i'sinin noktası da sayılabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bizim fakültede deli gibi çan var vallaha her ne kadar müslüman ülke burası çan olmaz minare olur espiri yaygın olsa da çanı da sallıyolar canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 iyimser bir başlık,ben nefret ediyorum mesela, ve ben nefret ettikçe o uzuyor,sonra ben tekrar nefret ediyorum ve bir kısır döngü başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bu dönem 4 dersten kalıyorum ben.. ama kalmamak için hiç çaba sarfetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 8 BÜTÜM VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sayfabaşı. rezilliğimi herkes görsün! yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bizde bütünleme sınavı yok. illa yaz okulu. ona da kimse gitmiyo zaten. kalıyon direk. daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ahah gratz o zaman. bizde yaz okulu var allahtan yoksa 7 yıl yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bizim okulda bu sene belki bir ilki gerçekleştirip son sene de okulu uzatabilme ihtimalim var .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 niye gitmiyonuz abi nimet o. özelse pahalı gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 staj mtaj gez eğlen yalan o yaz okulu zaten sen gitsen bile kimse gitmediği için kaldığın derse yaz okulu açılmıyo büyük ihtimalle her türlü. ha olur da açılırsa parayı basıp direk geçiyosun işte öyle bi güzelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 biz seve seve gidiyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 DoruK said: bizde bütünleme sınavı yok. illa yaz okulu. ona da kimse gitmiyo zaten. kalıyon direk. daha mı iyi? değil. yaz okulu baya kötü bişi büt süper bişi. o yüzden finallere girmedim büte bıraktım çok süperim. inanılmaz stresliyim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yaz okuluna verilen para/zaman=evlat acısı ama kim ne derse desin muhabbeti güzel oluyor,bir kere yazın okul da guzel oluyor yemyeşil falan oh ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yağır kafa yağı kokusuyla ders mi işlenir ya. herkes terli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 klima var mis gibi koku filan kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yazın deniz, bikini, kum, güneş, bikini, sahil, bikini görmek varken kelleşmiş çilli okutman kafası görmek de priceless tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 valla antalyalılıktan olsa gerek,bana istanbul sıcak gelmiyor,hele kampüs yayla tadında olduğundan püfür püfür. başka koşullarda hoş değil tabi,ter mer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Üniversiteyi neden sevmiyorsun anlamadım ben? Derslere gittin mi, ödevini yaptın mı, sınavdan önce çalıştın mı? Yapmak istemiyorum diyorsan niye okuyorsun? Fizik I'de calculus kullandırtmıyorlar genelde ama calculus kullanarak öğrenirsen işin çok kolaylaşıyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar