Slint Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konusu: said: Bir zamanlar fizik profesörü olan Boris, dünyanın patlayacağını düşünen, kendini dev aynasında görürken tüm insanlığa karşı hissettiği nefreti gizlemeyen tuhaf bir adamdır. Bir gün yolu güneyli saf kız Melody St. Ann Celestine ve tutucu ailesiyle kesişir. Film, kuantum mekaniği, evlilik, deha, aldatma ve cinsel uyanışlar hakkında bir komedi. http://www.imdb.com/title/tt1178663/ Bu film çıkalı baya olmasına rağmen Türkiye'de bugün vizyona giriyormuş. Görünce başlığını açayım dedim. Woody Allen'ın 2000'lerden sonra çektiği filmler içerisinde en beğendiğim oldu. Larry David'de yerinde bir seçim olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Anlatılan karakter tam Larry David zaten. Sinefiller beni bu yüzden öldürmek isterler ama Woody Allen sevmem. Yine de bu filmi izlerim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 seni sadece sinefiller öldürmek istese neyse skdfljslfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ahah :D ama ben seni çok seviyorum fede =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben öldürmek istemiyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar