Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forgive me forgiver

di

Öne çıkan mesajlar

kardeşim dershanede olduğu için farklı ip adresi yapamadık ama hızlı olsun istedim

olayın kısa özeti

geçen gün banlamışsınız, yeni account alıp msj atmıyım mail atayım dedim ama uzayacak diye patiden de bir uplayalım.
öncelikle mantıklı bir açıklamanız var mı
kullanıcının biri garbage ilginç bir konu açmış; şimdi bu arkadaşı birisi sevmemiş, onu sevmeyen başka biri daha varmış, onla aralarında bağlantı kurmuş ve aynı kişi olduklarına kanaat getirmiş
(onla yazdığımı bilen 1-2 kişi vardı, kendi başına mı çıkarım yaptı bilmiyorum, admine ip adreslerini eşleştirmeden, dünya da beni sevmeyen tek kişi forgiver dir filan diye, epey ilginç yani)
foruma yazdığım ve kendisine özel mesaj attığım hesap, kardeşimin accountu, eve gittiğim zaman aynı iplerden bile mesaj atmışızdır, şu anda farklı şehirlerdeyiz, beni ziyarete geldiğinde burdan mesaj atmışızdır.
iş yerinde sabit ip var zaten, forgiver le arada sırada giriş yapmışımdır doğal olarak ip adresleri eşleşmiştir.
güvenli olmayan bilgisayarlarda o accountla giriyorum, şifre gitmesin vs. diye
herhangi bir trol ya da fake amacı yok, o da kullanıyor bende, daha çok okumayı tercih etse de, anime bölümünde mesajları filan var, olm izleme şunları diyorum
durum bu yani, komik bile değil bu yaptığınız"

mail cevabı aldım banlayan kişi de haklı, ip check sonuçta.

neden:
dediğim gibi forgiver le login olmayayım vs. diye uğraşırken ban yedik daha kötü oldu:/
bir nedeni de, forgive me plz, forgiver çok rerore, forgiver şöyle altmetinli postlar baymıştı, değişiklik olsun, insanların görüşleri nicke göre değişir mi temalı bir deneyim olsun istedim
artık ifşa olduğuna göre bir anlamı kalmadı
bu yani gereksiz bir heyecan
edit:smiley
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...