Rerore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 öyle Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kardeşim dershanede olduğu için farklı ip adresi yapamadık ama hızlı olsun istedim olayın kısa özeti geçen gün banlamışsınız, yeni account alıp msj atmıyım mail atayım dedim ama uzayacak diye patiden de bir uplayalım. öncelikle mantıklı bir açıklamanız var mı kullanıcının biri garbage ilginç bir konu açmış; şimdi bu arkadaşı birisi sevmemiş, onu sevmeyen başka biri daha varmış, onla aralarında bağlantı kurmuş ve aynı kişi olduklarına kanaat getirmiş (onla yazdığımı bilen 1-2 kişi vardı, kendi başına mı çıkarım yaptı bilmiyorum, admine ip adreslerini eşleştirmeden, dünya da beni sevmeyen tek kişi forgiver dir filan diye, epey ilginç yani) foruma yazdığım ve kendisine özel mesaj attığım hesap, kardeşimin accountu, eve gittiğim zaman aynı iplerden bile mesaj atmışızdır, şu anda farklı şehirlerdeyiz, beni ziyarete geldiğinde burdan mesaj atmışızdır. iş yerinde sabit ip var zaten, forgiver le arada sırada giriş yapmışımdır doğal olarak ip adresleri eşleşmiştir. güvenli olmayan bilgisayarlarda o accountla giriyorum, şifre gitmesin vs. diye herhangi bir trol ya da fake amacı yok, o da kullanıyor bende, daha çok okumayı tercih etse de, anime bölümünde mesajları filan var, olm izleme şunları diyorum durum bu yani, komik bile değil bu yaptığınız" mail cevabı aldım banlayan kişi de haklı, ip check sonuçta. neden: dediğim gibi forgiver le login olmayayım vs. diye uğraşırken ban yedik daha kötü oldu:/ bir nedeni de, forgive me plz, forgiver çok rerore, forgiver şöyle altmetinli postlar baymıştı, değişiklik olsun, insanların görüşleri nicke göre değişir mi temalı bir deneyim olsun istedim artık ifşa olduğuna göre bir anlamı kalmadı bu yani gereksiz bir heyecan edit:smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Fistan said: Devokai said: adresini veriyosun, beş arkadaş gelip dövüyoruz hoşnudiye mh. vural sk. eldem apt no10, eskişehir abi eskişehre mi taşındın sen ya? güzel memleket aslında ama ucuz yer, yakıştıramadım yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fede said: benim yüzümden mi oldu lan bütün bunlar çok kötüsün ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 başlığa atfen saffet beni affet yazmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Devokai said: Fistan said: Devokai said: adresini veriyosun, beş arkadaş gelip dövüyoruz hoşnudiye mh. vural sk. eldem apt no10, eskişehir abi eskişehre mi taşındın sen ya? güzel memleket aslında ama ucuz yer, yakıştıramadım yani hehe hemen yusuf tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yusuf? joseph? aaa ayıp, zengin adama eskişehri garipsedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 forgiver said: Son affeden iyi affeder, di mi kardeşbu iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar