DalamarUnl Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Selamlar. Windows Xp kurulu makinam kendi kendini resetliyor(formattan sonra daha yeni kurulu halde hemde ). Bir patch vardı bulamadım bilen varmı arkadaşlar?[signature][hline]İnsanlar plan yapar , tanrı güler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 MSBlast32.Remover[signature][hline]bu yazdigim a$k degilse, ben hic yazmadim. ya da hic kimse a$ik olmadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 geri sayıma başladımı başlat > çalıştıra shutdown -a yazarsan geri sayım duracaktır bütün updateleri yapmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ms in sitesinde onla ilgili bir up-date var . tek basina kurtarmaya yetiyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar