Valeron Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 arkadaşlar geforce 8800gt 512mb gddr3 256bit arayüzlü palit marka bi ekran kartım var,2 sefer hatta garantiye gitti yenisini gönderdiler falan filan. geçen call of duty 4 yükledim takıla takıla oynatıyodu artık vadeyi doldurduğuna inanıyorum.1 gb ramt aktım ekstra pc'ye 3gb yaptım ram'i ama bide ekran kartımı değiştirme taraftarıyım. en uygun fiyatlı ve 8800gt'den daha iyi performans alabileceğim kart önerisi olan var mı ? şunu buldum ama tabi 128bit bunun arayüzü 1gb gerçi,ne farkeder 1 gb olması gddr5 olması 128bit arayüzü olması? daha doğrusu,açıkcası,benim ekran kartımdan ne kadar iyidir 270 milyon bu,benimkini satıp 200 ytl koyucam üstüne. değer mi parama ? daha uygun bişey varmıdır bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 256 biti bırakıp 128 bit veriyoluna geçerek attan inip eşeğe binmiş olursun. Kartın güzel zaten ve ortalama sayılacak 9800GT'den nerdeyse farkı da yok, bence bekle yaza kadar hiç olmazsa ve Dx11 kartı falan al. Şimdilik garantiye falan yolla ya da ısınma veya diğer parçalara bakın, zira COD4'te takılması normal değil. En azından kendimden örnek vereyim, ben 1920*1080 de full oynuyorum 9800GT kart (4gb 533mhzlik dandik ram) ile COD4'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bunun için ne diyebilirzi peki ? DX 10.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Senin 8800GT de dx10 kartı zaten, o kadar yabana atma onu bence idare et bir kaç ay. edit: linki görmemişim ben pek Atilerden anlamıyorum incelemek gerek testleri ve yama problemlerinden dolayı Atiyi oyuncu adama önermem pek, en azından ben Nvidiacıyım 10 yıldır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi şöyle ki bi kaç ay idare et diosn da mesela dx11 kart çıktığında bile en az 500 lira olucak yanılıyomuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 DX11 pahalı olacak tabii ama performansı da o biçim olacak ve yeni oyunları farklı gelişmiş grafiklerle oynuyacaksın rahatça, zamanla onunda fiyatı inecek çıktıktan bikaç ay sonra. Açıkcası bütçeni bilmiyorum ama ben elimde 8800GT varken çok fark yapmayacak bir kartı almazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bu 1 gb 'lık kartla hakikaten çok fark etmez mi acaba mesele orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ya kartın 512mb veya 1 GB olması yani hafıza boyutu performansında çok fark yaratmaz. 64bit-128bit-256 bit-512 bit veriyoluna sahip olması, ram yani belleğinin daha yeni ve hızlı teknolojide olması ve GPU yani grafik işlemcisinin clock hızının yüksek olması gibi daha önemli detaylar var. Artı grafik/malzeme kalitesi ve ortalama performans gibi anca bilen adamların netteki veya dergilerdeki testlerinden bakılacak verilerde var, zart diye 1gb aha diyip kart alınmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hangi kartin alincagina yorumum yok da. 128bit kart alinca 256 bit e karsi attan inip essege binmek gibi seyler soz konusu degil. orda gpu ve isledigi ram hizi onemli. yanlis yorum yapmadan testlerine bakiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar