Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toefl IBT

yunusemre

Öne çıkan mesajlar

Puan karşılıkları böyle =>

http://img297.imageshack.us/img297/2756/screenshot20100114at448.png

Evet speakinge bakmak çok mantıklı, ilk konuşmada heyecandan sıçarsan sakın panikleme, sık yaşanan bir durum ilkini yüze göze bulaştırma durumu. Ben ilkin de baya yamulmuştum bir şey diyememiştim ama 23 gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Rahat olmana bakıyor biraz, biraz da pratiğe. Kolay gelsin ikinize şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında bugun 2 complete test ve bikaç minitest'in speaking'ini yaptım özellikle ilk sorularda pek problemim yokta note taking olayında problem yaşıyorum, lecture'lar fln biraz kasıyor gibi

Bir de reading'i note taking ile yapsam zamanım yetmez sanırım dmi

Birde söylenene göre speaking'den çok az puan veriyorlarmış, doğru mu? Çünkü konuşurken ağır grammer hataları yapıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Birde söylenene göre speaking'den çok az puan veriyorlarmış, doğru mu? Çünkü konuşurken ağır grammer hataları yapıyorum

Ya herkes speakingden korkuyor da, en az 15-18 puan veriliyor. yani cidden abartı yüzüne gözüne bulaştırmazsan min. 18 alıcaksın, birazcık düzgün konuşursan, ikişer üçer örnek verirsen. mümkün olduğunca konudan sapmadan konuşursan 20+ çok rahat geliyor. Bence en bol puanı speakingde veriyorlar, için rahat olsun. Bunun haricinde o ekranla konuşma hissi çok iğrenç, koca dudaklı zenci bir amca sana bakıyor bön bön. geriliyor insan ister istemez. sdfsa.
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

ya aslında bugun 2 complete test ve bikaç minitest'in speaking'ini yaptım özellikle ilk sorularda pek problemim yokta note taking olayında problem yaşıyorum, lecture'lar fln biraz kasıyor gibi

Bir de reading'i note taking ile yapsam zamanım yetmez sanırım dmi

ben 2.5 yil once girmistim IBT'ye, en dusuk speaking gelmisti, hatta tek dusuk o gelmisti digerleri 30 29 28 di.
gramer hatasindan cok kirarlar mantiken, ben gramer hatasi yapmamistim da, o zaman telafuzum kotuymus (o zamanlar iyi saniyordum da simdi bakiyorum kotuymus yani euhe) ondan kirilmis oldugunu dusunuyorum, bir de tabi sorulara verdigin cevaplardan da kirilabiliyor gramer harici. 26 gelmisti bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...