yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yarın giriyorum sınavına, 100 almam lazım ( nası alcaksam : ) Kitapta yazmayan, tecrübeyle sabit var mı önerisi olan, bunu şunu yap bak bunu öğretmezler fln gibisinden...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 speaking calis kitlenmemek icin, karsinda bi insan yok mikrofona konusuyorsun o yuzden o zamani guzel kullanmayi ogrenmen lazim. bir de soru soruluyor 15 saniye dusunme suren var falan o yuzden speaking testi coz yani. geri kalani gayet kolay zaten, alirsin 100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ben de cumartesi giriyorums. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kasim 2009 da girdim 78 aldim kolay bi sinav degil malesef, tavsiyem youtube a toefl yazin, orada ipuclari veriyor, hatta ders anlatimlari bile war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bu notlar eski sisteme göre kaç oluyor ki ben IBT'ye girmedim hiç. CBT'de ne oluyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Puan karşılıkları böyle => http://img297.imageshack.us/img297/2756/screenshot20100114at448.png Evet speakinge bakmak çok mantıklı, ilk konuşmada heyecandan sıçarsan sakın panikleme, sık yaşanan bir durum ilkini yüze göze bulaştırma durumu. Ben ilkin de baya yamulmuştum bir şey diyememiştim ama 23 gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Rahat olmana bakıyor biraz, biraz da pratiğe. Kolay gelsin ikinize şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Hah, 100 yaparsın ya kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 speaking de afılıyor insan hadi konuş bakem amcalarına der gibi :) ama gerisi kolay yaparsın birde reading kısımlarında belli kalıplara dikkat et,konusu saçma bile olsa o kalıpları kullanırsan,first,secondly,furthermore tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya aslında bugun 2 complete test ve bikaç minitest'in speaking'ini yaptım özellikle ilk sorularda pek problemim yokta note taking olayında problem yaşıyorum, lecture'lar fln biraz kasıyor gibi Bir de reading'i note taking ile yapsam zamanım yetmez sanırım dmi Birde söylenene göre speaking'den çok az puan veriyorlarmış, doğru mu? Çünkü konuşurken ağır grammer hataları yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sesu said: Bu notlar eski sisteme göre kaç oluyor ki ben IBT'ye girmedim hiç. CBT'de ne oluyor yani? CBT'de 213 sınırdı galiba, bunda da 80 sınır. Bunda 100, 230-250 ayarında birşeydir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yunusemre said: Birde söylenene göre speaking'den çok az puan veriyorlarmış, doğru mu? Çünkü konuşurken ağır grammer hataları yapıyorum Ya herkes speakingden korkuyor da, en az 15-18 puan veriliyor. yani cidden abartı yüzüne gözüne bulaştırmazsan min. 18 alıcaksın, birazcık düzgün konuşursan, ikişer üçer örnek verirsen. mümkün olduğunca konudan sapmadan konuşursan 20+ çok rahat geliyor. Bence en bol puanı speakingde veriyorlar, için rahat olsun. Bunun haricinde o ekranla konuşma hissi çok iğrenç, koca dudaklı zenci bir amca sana bakıyor bön bön. geriliyor insan ister istemez. sdfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yunusemre said: ya aslında bugun 2 complete test ve bikaç minitest'in speaking'ini yaptım özellikle ilk sorularda pek problemim yokta note taking olayında problem yaşıyorum, lecture'lar fln biraz kasıyor gibi Bir de reading'i note taking ile yapsam zamanım yetmez sanırım dmi Birde söylenene göre speaking'den çok az puan veriyorlarmış, doğru mu? Çünkü konuşurken ağır grammer hataları yapıyorumben 2.5 yil once girmistim IBT'ye, en dusuk speaking gelmisti, hatta tek dusuk o gelmisti digerleri 30 29 28 di. gramer hatasindan cok kirarlar mantiken, ben gramer hatasi yapmamistim da, o zaman telafuzum kotuymus (o zamanlar iyi saniyordum da simdi bakiyorum kotuymus yani euhe) ondan kirilmis oldugunu dusunuyorum, bir de tabi sorulara verdigin cevaplardan da kirilabiliyor gramer harici. 26 gelmisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar