dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yaw ben bi başlıkta sormuş muydum, sormamış mıydım hatırlamıyorum.. onnçun bi daha soruyor olabilirim. birisi demişti ki "amaney işte boxxy" falan filan " kesinlikle istiyorum" sorum şu.. dövmek için mi istiyorsunuz. keza çok gıcık bişi..(çocuğum olsa sabah akşam döverim yani bu gıcığı..über gıcık lan..) yoksa hani bu süper gıcığa hallenecek kadar abazan mısınız? aksi bir durumda neyini sevdiğinizi açıklar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abvblizzard said: abi boxxy e güzel değil diyenleri hiç sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Azmodai said: dun cirkin falan dediler abi. ben de peki dedim. stacy den iyi bacaklara sahip başka bir insan evladı görmedim. Çirkin diyen atlasın camdan ciddi ciddi.. bide ek olarak http://www.youtube.com/watch?v=SD3s__hWS8o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ulan sevmiyorum çünkü olayı güzellik olmadığı halde çirkin bu kız diye saldırıyolar. vallahi sinirlenmeye başlıyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abvblizzard said: abi boxxy e güzel değil diyenleri hiç sevmiyorum ben. abvblizzard said: güzel demiyorum ki boxxy nin olayı güzel olması değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Helcaraxe said: Azmodai said: dun cirkin falan dediler abi. ben de peki dedim. stacy den iyi bacaklara sahip başka bir insan evladı görmedim. Çirkin diyen atlasın camdan ciddi ciddi.. bide ek olarak http://www.youtube.com/watch?v=SD3s__hWS8o abi 106cm bacak var, cirkin falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abvblizzard said: ulan sevmiyorum çünkü olayı güzellik olmadığı halde çirkin bu kız diye saldırıyolar. vallahi sinirlenmeye başlıyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dasaaa said: yaw ben bi başlıkta sormuş muydum, sormamış mıydım hatırlamıyorum.. onnçun bi daha soruyor olabilirim. birisi demişti ki "amaney işte boxxy" falan filan " kesinlikle istiyorum" sorum şu.. dövmek için mi istiyorsunuz. keza çok gıcık bişi..(çocuğum olsa sabah akşam döverim yani bu gıcığı..über gıcık lan..) yoksa hani bu süper gıcığa hallenecek kadar abazan mısınız? aksi bir durumda neyini sevdiğinizi açıklar mısınız? bazi erkeklerde, hatta cogu erkekte böle BEBEK GIBI DAVRANMAYA CALISAN EMBESIL HATUNLARA KARSI BI SEMPATI VAR... eed. eed. iyi ceceleeeeerrrrr mihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya tugba son koydugun resim ne ya. poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pais cucuks patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tamam abi senin olayın belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bebek taklidi yapan hatunları itlaf ekibi kursalar başına geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 vaniLLe said: bazi erkeklerde, hatta cogu erkekte böle BEBEK GIBI DAVRANMAYA CALISAN EMBESIL HATUNLARA KARSI BI SEMPATI VAR... eed. eed. iyi ceceleeeeerrrrr mihihihihi OFFFFFFFFFFF VAR YA HEPSİNİ TOPLAR YAKARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=i-Y4Hy-OTzI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 join the army pogodi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 varlok said: http://www.youtube.com/watch?v=i-Y4Hy-OTzI BWAHAHAAHAHAHAHAHA BU PRICELESS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ne çemkirdiniz lan kıza yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 LEAVE BOXXY ALONE :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0CFpy11j5DE&feature=related adam bildiğin kız olmuş artık ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 LEAVE EKMEK ALONE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 eko psrlari dusurup sinirlenmis yine topic falan acmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar