vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 olayi güzellik degilse, güzel deil denmesine kizmaman lazim. madem olayi sempatiklik, sempatikligiyle ilgili bok atildiginda sinirlenirsen daha yerinde olur ehihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 İTİCİ İTİLDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sempatik te degil ki abi. feci itici. bole gerzek gerzek yapmacik hareketler falan. abi cok acaip adamsin eko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Iyi de hayvan gibi kilo almis hatun sonradan. Ona gore guzel degilmis demek sacma sanki biraz. Izledigimiz onceki video'larda bildigin tas gibi citir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 moron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 vaniLLe e dedim sus diye. azmo nun dediğine de kırıldım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Eko ben seviyorum abi beni sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abvblizzard said: sus. adam gibi konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 di said: Iyi de hayvan gibi kilo almis hatun sonradan. Ona gore guzel degilmis demek sacma sanki biraz. Izledigimiz onceki video'larda bildigin tas gibi citir. farketmez. cirkinlesmis iste. artik bi olayi kalmamis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 nile de deme. Abi sempatik falan degil. cok gerzek bi kari hic bir gideri yok, sempatisi de yok, bildigin whore oglu whore. zevkler rnekler diyecem ama les youtube whore'lara kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ADAM SEVIYO LAN SIZE NE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Azmodai said: nile de deme. Abi sempatik falan degil. cok gerzek bi kari hic bir gideri yok, sempatisi de yok, bildigin whore oglu whore. zevkler rnekler diyecem ama les youtube whore'lara kafam girsin. ulan sen dün buruşuk buruşuk bayanları koyuyodun sana bişey dedik mi biz? dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 aquila said: ADAM SEVIYO LAN SIZE NE! abi topic acip sevmeyeni sevmem dedigi noktada kaybetti bu savasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 aquila said: ADAM SEVIYO LAN SIZE NE! BIZ SEVMIYORUZ AMA ASIL SAAANE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QUdg5B2RRd4 bi de şöyle bir whore varki heralde dünyanın en büyük whore u olmaya aday . youtube da boy boy bannerı çıkıyo sinir oluyorum her defasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abvblizzard said: Azmodai said: nile de deme. Abi sempatik falan degil. cok gerzek bi kari hic bir gideri yok, sempatisi de yok, bildigin whore oglu whore. zevkler rnekler diyecem ama les youtube whore'lara kafam girsin. ulan sen dün buruşuk buruşuk bayanları koyuyodun sana bişey dedik mi biz? dedik. stacy kiebler'a da burusuk dedin ya. ayrica stacynin fotosunu koyup SEVMEYENI SEVMEM, ADAM DEGILDIR diye aciklama yapmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dory said: Sen gitsene hatun kişisi. Abi sempatik ya böyle mıncırırsın gibi ama bilemedim kafam karışık sonra tartışalım bu konuyu enine boyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 olm sevmeyene adam değil demedim ki. biz kızı sempatik diye seviyoruz siz tutturuyosunuz güzel değil diye. ona irrite oldum ben canım sıkıldı buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Stacy Keibler (tu) baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dory said: moron. Alinti malinti yapsaniza kardesim beni niye harciyosunuz arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dun cirkin falan dediler abi. ben de peki dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar