napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Benim de ya. Demin odamda kara sinek vardı, onu kovalarken eğlendim biraz.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Büyük harfle yazardım i leri SIkIldIm.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Off bi hamamböceği falan gelse de ezseem o sesi duysam.
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Geçenlerde de sarhoşken sinek yakaladım elimle. Hayatta yapıcağım iş değil yoksa. İy.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Off ne güzel bardakla sinek kapatır havasızlıktan öldürürdüm nerde o günler ya yazı özledim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben kücükken sinekleri yakalar, kavanozda biriktirir, bi taraflarini koparir ve akabinde mikroskobumda incelerdim. bi de sinifa götürüp kizlari korkuturdum :/ icimdeki hilmi.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ahah iyiymiş. ama tiksinçsiniz yani. köpekle kediden gayrısına dokunamayan bir insanım. bide anadolu çocuğu olucaz. breh. ve eklemek istiyorum; WHAT IS WRONG WITH YOU GUYS1!!?
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Devamında küfrettim o cümlenin bilmem neden.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aynı dakikada 3 mesaj iyi lan yalnız.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ya abi ne güzel uyuyordum şimdi. saat 9:30'da yattımdı. köpek gibi de uykum vardı. üst kattaki öğrenci bozuntusu sülükler kaçırdı uykumu öf. uzandım ne güzel. derken bi sesler, bişeyler. bokun etrafına toplanan karasinekler misali toplaşmış allahsızlar. konuşmayı da bilmiyor desibelciklerine atladıklarım. hala anırıyolar öküz gibi. kızlı erkekli ne idüğü belirsiz bi güruh var tam üstümde. "ulan siz misiniz beni uyutmayan alın allahsızlar" diyip verdim güzelim animelerden opening themeları ama... yok. şu saatte bile bi hayvanlık yapayım çabası. OFFF. hayır madem kız çağırdınız sevişin bari. siz kazanın, biz kazanalım. türkiye kazansın. öküzlük de bi yere kadar. oh rahatladım. 9:30 dediğim piyem lan. üstümde derken de üst katımda.
Öne çıkan mesajlar