doli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sömestr tatilinden yararlanıp türkiyeye geri dönmüştüm. giderken eşyam da az olduğundan gitarımı da götüreyim diyorum. fakat emin olamadığım birşeyler var. daha önceden götüren veya götürmüş birini gören varsa cevap yazarsa acayip sevinirim. benim gitar elektro ve gigbagde, hardcase olsa en kötü check in yaptırabilirim fakat kılıfından dolayı böyle bir olanağım yok. deltanın sitesinde böyle geçiyor. Carry-on Baggage Guitars and other smaller musical instruments, such as violins, will be accepted as your free carry-on baggage on Delta operated flights1. These items must easily fit in the overhead compartment or approved stowage location in the cabin, on a space available basis at the time of boarding. If adequate space is not available, the item must be checked. ben bu üstteki kabinlere sığıp sığmayacağını tam olarak nasıl bilebilcem ki. eğer sığmaz check-in e verirsem klavyeyi ayrık bir biçimde abdde elime alırım. fakat diğer bağlantılı uçuşumdan biri ise istanbul-paris ve bu uçuşu air france düzenliyor. onun sitesinde de Some musical instruments are accepted in the cabin with no prior agreement necessary (violin, mandolin, banjo, etc.) An agreement is necessary for the transportation of bulky and fragile instruments (cello, double bass, etc.) that must travel on a seat. Ask for more information when you reserve your ticket from Air France or your travel agency. şimdi tutup da enstrüman için ayrı koltuk falan rezerve ettirmen gerekir derlerse veya gitarı da check-in yaptırmak isteyip 50$ alırlarsa napıcam(ki hadi verdim diyelim sağlam da alamayabilirim). çünkü eğer olmuyorsa bir yere bırakma gibi bir olanağımda yok izmirdeyim istanbuldan binicem. eğer götürmüş olan varsa bilgi verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 şöyle yap (hani ibanezle yapılmışı var) klavyeyi sök iki parça halinde paketle arkadaş ibanez dükkanına mıne götürtüp klavye ayarını fln yaptıurtmıştı sonrasında hiç sıkıntı yaşamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 tabii elektro gitar götürdüğünü tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 elektro gitar fakat sökmek için uygun büyüklükte alyan yok. ki söksem bile yine aynı kılıfa okuycam kılıf süngerli falan ama emin değilim işte. deltayı aradım istanbul hattını, kapalıydı ve sadece rezarvasyon danışmasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 alyan yoksa tanıdıkgitar dükkanı varsa götür söksünler :) paketlemek için de içi hava dolupaketler var herhangi bir yapı markette bulaibleceğin şeyler onlara sararsınzaten çok kalın olmaz klavyeyi onlarar sararsın gövdeyi de kendi çantasına atarsın hani maksat yolda giderken klavye ayvayı yemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar