Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ö.m. olcaktı ignore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.iski.gov.tr/Web/UserFiles/File/suBirimFiyatlari/2009_yiliBirim_Fiyatlari.pdf 1 m3 su yaklaşık 1000litre imiş o zaman su istanbulda da çok ucuz ben yanlış hatırlıyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 vaniLLe said: kadin, niye? nedeni yok, belirtmemişsin ondan sordum. genelde böyle ilanlarda belirtilir ya ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 TUTTUM. Ulaş bana msn'den ciger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 vaniLLe said: kadin, niye? güzelse 600 verilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aldigim detaylara göre hic de oturulcak bi ev degilmis =P ben bilmiyodum. kücük bi oda, ses geciren duvarlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ses gecirmeyen duvar zaten yok standard evlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tahta kapliymis bi tarafi böle degisik, tam annamadim orasini. zaaa. actigim konuyu böyle yalan ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gecekondu mu lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bi odaya 600 kim verir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aquila said: gecekondu mu lan bu? hayir lan. aslinda cok gideri olan bir ev. tek basina tuttugun zaman tabi. terasi kocaman, bi de yeri iyi. ama o oda kiralama kismi sacma olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi millet tanımadığı kişi ile nasıl eve çıkıyor hayret doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 eve çıkmıyor odaya çıkartıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 vaniLLe said: aquila said: gecekondu mu lan bu? hayir lan. aslinda cok gideri olan bir ev. tek basina tuttugun zaman tabi. terasi kocaman, bi de yeri iyi. ama o oda kiralama kismi sacma olmus. tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bi oda için 600 pahalı ya. biraz indirim yapsın öğrenci falan de. o zaman düşünülebilir aslında. bi de kaç metrekare falan özellikleri nedir? yer açısından iyiymiş baya yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar