Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 CthuLhu said: ayrıca trt niye almasın yahu, maç zamanı digiturk'ün yaptığı gibi yorumcu olayını kaldırırlar, maç sonu da trt izlemeyiz olur biter. bir kere futbol federasyonunu acıklaması var maçlar sifreli olucak diye. Trt alıp ne yapıcak oda şifreli yapıcak bu ne demek. Yeni kamera alıcakta , Dekoder'dir , zart zurt..... astarından pahalıya gelicek. Kar etmesi imkansız gibi Zaten trt'nin girmesinde ki tek neden politik nedenler. 1- Halk'tan oy almak 2- Aydın doğan birşey yapamayacagı için bu sene tayip erdogan kendi yapmak istiyor en azından kazanamasa bile karamehmet'i ugrata bildiği kadar zarara ugratmak amac. Bi o kaldı zaten medya'da geriye. Böyle düşünmeyin o yüzden hee yapmazmı tayip basar parayı. Cüzi bir parayada şifreli kanal parası diye atar ortaya cıkar. Zarar'da edermi eder ama ne fark etcek para bizim cebimizden cıkıyo nasıl olsa. Bi zam'a tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 trt ingiltere ligini versin beleşe bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi birisi şu şifreli olma zorunluluğunun sebebini açıklayabilir mi? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 stadda maç izleyen olmaz millet evinde izler böylece stad gelirleri düşer takımalrın . Bu yüzden futbol kulüpleri birliği böle bi hede koydurmuş olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Hmm bak bu mantıklı. Geçi stadda izlemek apayrı bir şey olduğundan pek fark etmezdi sanırım ama.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sormak istdiğiniz şeyelr varsa sorun aklınza takılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 digiturk ya da d smart alsın para ödeyelim ekonomi canlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nileppezdel said: Abi birisi şu şifreli olma zorunluluğunun sebebini açıklayabilir mi? =( pzeronun dediğiyle alakası yok. eskiden de ful çekiyordu 4 büyüklerin stadlar trt yayınlarken. şimdi de boş mal mal takımların stadları şifreliyken. şifrenin mantığı izleyiciden para almak. yoksa ihaledeki paranın reklam geliriyle falan karşılanması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Valla HERKES izleyeceği için reklamlar da ciddi oranda pahalılaşacaktır ama kar etmek istenir tabi normal. Sadece bunu federasyonun zorunlu kılması saçma, kanalın problemi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sen ona bakmaa onun dediği başka bişey . benim dediğim doğru o kanalın sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben alıcam kimseye izletmicem ulan. gidin işinize gücünüze bakın dicem herkese. gross nasyonel prodüksiyon artacak hemen bu sayede. millet uyanıp aydınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 en çok parayı veren alsın, takımlar kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu arada parayı basarlar karamehmet'e yar etmezler bunu söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 karamehmetteki para da kimsede yok ben de onu soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ayrıca bu adamlarla beraber Türkiye-Hırvatistan maçının spikeri dahil Trt'nin spikerlerinin toplamı Digitürk'ü 5'e falan katlar heralde. Tek korkum bütün kanallara yayılırsa maç yayınları bak o zaman iğrenç olur . trt1,2,3,4 olursa berbat olur. Trt 1 alsın işte yayınlamasını maçların, hiç olmadı tek kanalı ayırsınlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Cintonik said: karamehmetteki para da kimsede yok ben de onu soyleyeyim. hahaha Trt 1 devlet ve hükümet be şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Taha yapma ya.. Digiturk spikerleri trt'ninkileri katlar. Hayatımda o kadar ruhsuz maç anlatan spiker görmedim sanırım. Şu ZTK maçlarında o kadar kötü anlatım vardı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 NE? NE? trt'nin spiker ve yorumcu kadrosu şu an ilker yasin ve saz arkadaşlarından bile kötü. nasıl iyi dersiniz ya? ömer üründül falan kadrolu yorumcu. her hafta loblar arası futbol lafları mı duyalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Trt bu kadar uğraştığına göre RTE belli ki istiyor maçların yapacağı katkıyı ve alırlar kesin. Ama maçları şifreli verme zorunluluğu nasıl çözülecek bilemem, belki de yeni bir TRTspor adıyla kanal kurup çok ucuza dekoder dağıtırlar mecburi işte napalım diyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Abicim bunları beğenmiyorsunuz hadi,Trt diyorsun lan,Türkiye'nin en ünlü spikerleri muhakkak uğramıştır ya da burdan yetişmedir. O parayı lige ayırıyorsa, bunların çok daha iyilerini de bulur yani , mesele değil spikerler Trt için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bencede ayrı kanal kurulur heralde trt1 de falan vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Abi trt dediğin düzgün türkçeyle süper diksiyonla ağır ağır konuşan adamların yeridir. Maç spikeri gooööeaaaaaal diye bağırmalı. "ve gol sayın izleyiciler" dememeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 balon said: Abicim bunları beğenmiyorsunuz hadi,Trt diyorsun lan,Türkiye'nin en ünlü spikerleri muhakkak uğramıştır ya da burdan yetişmedir. O parayı lige ayırıyorsa, bunların çok daha iyilerini de bulur yani , mesele değil spikerler Trt için.valla ben pek bi aşama kaydedeceklerini zannetmiyorum. şu sıra yayınladıkları ZTK maçlarındaki sıçıp sıvama katsayıları benim için kriterdir. zannetmiyorum ki dijitürkün yıllardır kemikleşmiş yayın kalitesine yaklaşabilsin. ha demiyorum ki dijitürk süper harika kaliteli, ama onun 10'da biri olamaz trt şu an. bir de trt alırsa ekranın ortasında eşşek gibi televizyon reklamları falan çıkar maç sırasında katil oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 @nilep: Atv'de izlediğin Euro 2008 spikerlerinin alayı Trt'ye aitti. Hiç mi bağırmadı adamlar,çok mu donuklardı ? Gerekirse bağırırlar . Bu arada şu anki ZTK maçlarının digi'den yayınlanınca o kadar da farklı olacağına inanmıyorum şahsen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ligtv izlemedin mi abi hiç? geçen seneki türkiye kupası maçlarını ligtv veriyordu ve saçma sapan yerlerde bile adamlar çok daha kaliteli yayın yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar