Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper lig naklen yayın ihalesi

PZero

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

ayrıca trt niye almasın yahu, maç zamanı digiturk'ün yaptığı gibi yorumcu olayını kaldırırlar, maç sonu da trt izlemeyiz olur biter.

bir kere futbol federasyonunu acıklaması var maçlar sifreli olucak diye. Trt alıp ne yapıcak oda şifreli yapıcak bu ne demek. Yeni kamera alıcakta , Dekoder'dir , zart zurt..... astarından pahalıya gelicek. Kar etmesi imkansız gibi

Zaten trt'nin girmesinde ki tek neden politik nedenler.

1- Halk'tan oy almak 2- Aydın doğan birşey yapamayacagı için bu sene tayip erdogan kendi yapmak istiyor en azından kazanamasa bile karamehmet'i ugrata bildiği kadar zarara ugratmak amac. Bi o kaldı zaten medya'da geriye.

Böyle düşünmeyin o yüzden hee yapmazmı tayip basar parayı. Cüzi bir parayada şifreli kanal parası diye atar ortaya cıkar. Zarar'da edermi eder ama ne fark etcek para bizim cebimizden cıkıyo nasıl olsa. Bi zam'a tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Abi birisi şu şifreli olma zorunluluğunun sebebini açıklayabilir mi? =(

pzeronun dediğiyle alakası yok. eskiden de ful çekiyordu 4 büyüklerin stadlar trt yayınlarken. şimdi de boş mal mal takımların stadları şifreliyken.

şifrenin mantığı izleyiciden para almak. yoksa ihaledeki paranın reklam geliriyle falan karşılanması imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bu adamlarla beraber Türkiye-Hırvatistan maçının spikeri dahil Trt'nin spikerlerinin toplamı Digitürk'ü 5'e falan katlar heralde.

Tek korkum bütün kanallara yayılırsa maç yayınları bak o zaman iğrenç olur . trt1,2,3,4 olursa berbat olur. Trt 1 alsın işte yayınlamasını maçların, hiç olmadı tek kanalı ayırsınlar .
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Abicim bunları beğenmiyorsunuz hadi,Trt diyorsun lan,Türkiye'nin en ünlü spikerleri muhakkak uğramıştır ya da burdan yetişmedir.
O parayı lige ayırıyorsa, bunların çok daha iyilerini de bulur yani , mesele değil spikerler Trt için.
valla ben pek bi aşama kaydedeceklerini zannetmiyorum. şu sıra yayınladıkları ZTK maçlarındaki sıçıp sıvama katsayıları benim için kriterdir. zannetmiyorum ki dijitürkün yıllardır kemikleşmiş yayın kalitesine yaklaşabilsin. ha demiyorum ki dijitürk süper harika kaliteli, ama onun 10'da biri olamaz trt şu an. bir de trt alırsa ekranın ortasında eşşek gibi televizyon reklamları falan çıkar maç sırasında katil oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...