balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Hepsi ekonomi uzmanı kesildi anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 -Moladaki muhtemel cep konuşmaları- Sözcü: Alo, Sayın Al-Cabbari 316 milyon dediler en son, daha artırmamız için devlet bütçesinden tasarrufa gitmemiz gerekebilir efendim. Ne diyorsunuz acaba? Şeyh: Wöeahh! Nasıl yani evladım? Sözcü: Şey yani Şeyhim, 6 nolu harem dairenizdeki hanımlarınızı yollamanız gerekebilir ve en kötüsü gelecek ayki Victoria Secret partinizi iptal etmeniz de gerekebilir Şeyh hazretleri. Şeyh: Yoah yoah, zinhar VS showu elletmem, en büyük zevkim la o. Amma 6. daireyi kapatın ve karıları toptan yollayın sorun etmem zaten yaşları arttı 22-24 falan oldu istemiyom onları artık. İsveç'ten 17lik çıtırlar düşecekmiş haftaya onunlan idare ederim bi süre. Sonuna kadar gidin alacaz o ihaleyi, küçük oğlum çok seviyor futbolu. Sözcü : Siz bilirsiniz Şeyhim, out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 arap ağzı başarısız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 318 milyon 200 bin verdi digitürk ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 türk telekom kablo tv ye mi alacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dreagloth said: arap ağzı başarısız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yalnız çok ciddi rakamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 telekom çekti o 2 milyonluk yükseltmeyi. dumura uğratmaya oynuyolar. sonra gelip hala 50 bin. vallahi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 moriQ said: türk telekom kablo tv ye mi alacak ? yok iptv projesi var adamların kablo tv ayrı firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hem modem hem tv yayini yapan dekoderler olacak :) ama kara mehmet birakmicak belli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.empiremovies.com/images/posters/alien-vs-predator-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 delimanyakcapkin said: hem modem hem tv yayini yapan dekoderler olacak :) ama kara mehmet birakmicak belli yani o kutları vestel yapacak anlaşmaya vardılar zaten o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 50 bin artıra artıra nereye kadar ya baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 lan bana 2 milyon dolar verin el kamerasiyla nette canli yayin yaparim her macta bu ne lan 319 milyon 150 bin dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 o 319 milyon 50 bine ben lig kurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 o değil de balon noldu senin trtne onu söyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 walla iptv gelsin ya. zaten altyapıda hazır gibi. mantıklı fiyatlarla satarlarsa alırım. hoş ben adsl kullanıyorum evde. nolacak yeni hatmı çekicem ben ? çünkü download benim hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 valla ben karasal yayın taraftarıyım hep :) öyle ipden fln tv izleyemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 lan dolarmış ya. ben TL sanıyodum. vay anasını nası bi ligmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi skörtıl kapıyorum tv yi kanser eder bu ihale adamı digiturke kalsın da ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 DoruK said: o değil de balon noldu senin trtne onu söyle =) Tt'le bi anlaşmaları olabilir. Çekilmelerinde vardır bi iş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 digiturkçü hatun bugün iki saat dil döktü aboneliğinizi uzatın şöyle böyle vs. ben dedim ihale bitsin öyle döncez. fiyat artmasın lan ihaleden sonra? tabii digiturk alırsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tum haber portallarinda TRT-TT diyor ayri belirtmemisler bir anlasma olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 senin ttcilerin kaşı gözü oynamaya basladı balon hayırdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar