di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Telekomdan aradilar az once. Bilgilerimi teyit edip gerekirse guncelleyeceklermis. Hatun sirayla sormaya basladi. Bi yerden sonra "onunuzde yazani okursaniz dogru yanlis diyebilirim" dedim. Guvenlik sebebiyle veremiyoruz bilgileri dedi. Eh dedim yanlis dedigim bilgi yerine yenisini kaydediyorsunuz ama ? Eee ooo falan yapti. Dedim bilgilerim orda, sorun sorularinizi, hat sahibi oldugumu teyit edip okuyabilirsiniz o zaman. Yine bi eee ooo turuna girdik. Gerekirse ben guncellerim yormayalim isterseniz sizi dedim. Bu sefer kampanyalara daldik. Ilgilenmiyorum dedim. Peki siz 1 sene boyunca bilgilendirsek muhabetine girdik. Sitenizden takip ediyorum gerekirse dedim. Yardimci olabilecegim bir konu var mi dedi. Bagli bulundugum santralin numarasini verebilirsiniz dedim, 4440375'i soyledi. Basladim bu sefer saymaya aradim bir kac kere olamiyorsunuz, soyle oldu boyle oldu diye. Kiz bi nefes verdi boyle. Eheh. Neyse ben genel mudurluge gideyim tesekkur ederim dedim kapattik. Sayiyor ama hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 iyi yapmışsın boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 o bence sevinmiştir kimlere rastlıyo gün boyunca yavrumcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben olsam kızın cep numarasını alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar