madcow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Merhabalar, şimdi bir arkadaşıma telefon alacağız, aranan genel özellikler wi-fi, 3G ve düzgün kalitede müzik dinletebiliyor olması. Blackberry düşünmüyor kesinlikle, N900 al deyip duruyorum ama abd'den yakın zamanda gelicek kimse yok, ki olsa iphoneumu satıp ben alıcam sdf. iphone alıyım mı dedi, ben pek önermedim. Samsungun güzel 1-2 telefonunu gösterdim ama Samsung son tercih içi baymış halde Samsungdan. Durum böyle, arkadaşın cinsiyeti kız. dokunamtik ekran şart gibi bir durum da söz konusu değil. Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lg chocolate b40 alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lg bl40 mı? b40 diye bir model bulamadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kiz sevgilin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 madcow said: lg bl40 mı? b40 diye bir model bulamadım sdf. he evet bl 40 asasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kayan kapaklı kabul eder mi? evet ise, Sony ericsson G705 göster bi. özellikleri http://www.hepsiburada.com/sony-ericsson-g705-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperickg705 Ürün Özellikleri : Renk Siyah Çift Hatlı ? Yok Genel Özellikleri Boyutlar 95 x 47 x 14.3 mm Ağırlık 98 gr Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Yok Sesli Arama Yok Ortam Sesleri Kayıt ? Var Kronometre Var Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Kayan Kapaklı Güç Özellikleri Bekleme Süresi ? Maksimum 400 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 970 mAh Konuşma Süresi ? Maksimum 10 saat Bağlantı Özellikleri Bluetooth ? VarWi-Fi. ? 802.11 b/g Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Var GPRS ? Class 10 Bağlantı Hızı ? 7,2 Mbps Bağlantı Özellikleri GPS ? Var Assisted GPS ? Var EDGE ? Var 3G ? HSDPA Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Yok WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Var Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü ? 3.15 Megapixel Kamera Zoom 4x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş VarEğlence MP3 Çalma Var TV Özelliği ? Yok Radyo Var MMS Var Oyun Var + Yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 120 MB Dahili Hafıza Telefon Rehberi Hafızası Var Arttırılabilir Hafıza ? Var Hafıza Kartı Tipi Memory Stick Micro Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran Yok Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar