sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Artik kimse yok supergrup'tan sebebi nedir ? Eger oyunu birakma filan olduysa bilelim..[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ben yeni bi char açtım şuan onla ilgileniyorum =) Magic/Controller. Adı Mystic Arcanum[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bende Magic/Controller actim lvl 13'um[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 PATI memberları akşamları online oluyor Sirplaya, benim gördüğüm kişiler hep aynı, Gülay, Flamorph ve Kresant. Bunların dışında oynayanları nadir görüyorum.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: sirplaya-, 16 Temmuz 2004 04:09 tarihinde demiş ki: Artik kimse yok supergrup'tan sebebi nedir... Ayrıca yazdığın saatte, sabah 8de kalkmamdan dolayı ben uyuyor oluyorum. Sen geç saatte gelmişsin o kadar. :) Supergrup listesine bakarsan kim en son ne zaman (gün bazında) online olmuş görürsün.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 konuyla alakası yok ama da2019 paticikte o angelwing i hakkeden tek adam sensin kanımca[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Pardon yanlış anlamışım, teşekkür ederim Proxa. Veren arkadaşlar da öyle düşünmüş sanırım. Saol, [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 Temmuz 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ben biraktim. Ame geri dönücem galiba. Mmo suz yaz geçmiyor. :) /prayer[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Kulağımı çekicem senin, nerelerdesin! Gülayla Msarla her akşam görevler yapıyorum. Gel sen de katıl. Özlettin kendini Müho![signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bende hala oynuyorum ama ya çok salak saatlerde (bebek ne zaman uyutmuyorsa beni o zaman :) ) yada alt karakterlerle o yüzden groupda gözükmüyorum. Zaten oyun benim için MMO olmaktan çıkıp MS(ingleplay)O ya döndü ve tek başıma blasterla artık kasamıyorum. Scrapper ve Tanker kasıyorum hangisiyle gitmeye devam edersem onunla groupa yeniden gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bende işlerimin yogunlugu dolayisiyla bu hafta neredeyse hic giremedim artik anca cumartesi aksami biraz girebilirim bu gidisle ben lvl 30 dan yukari cikamiycam ::::(((((gormeyeli 40 olmustur super speed devo :)[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 28 Ice/Fire S.P.Q.R City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City (on vacation in Trandosha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: DooMKaiseR, 16 Temmuz 2004 17:30 tarihinde demiş ki: (gormeyeli 40 olmustur super speed devo :) Oldu... Bana diyene bak, yalancı adam farkında diil miyim sanıyosun, her dakika onlinesın, toplantı falan yalan...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 E bakiyorum biri 25 days :) biri 10 days hep bole.[signature][hline]msn:[email protected] icq: 698698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Onları geç :) Today 1 day, 2 days yazanlar oyuna devam edenlerdir. Oyunu oynayıp da yeni karakter açan arkadaşlar, oyun içinde bana ulaşın, yeni karakterlerinizi de süpergruba alalım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Valla abi oyun her turlu Lineage vs.. Swg bunlardan daha iyi en azindan digerlerine gore biraz daha gec sIkIlIyor insan ama gel gelelim grub'uz ama bi toplanamadikki gavurlarla exp kasiyoruz.[signature][hline]msn:[email protected] icq: 698698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Devvo 40 mı oldun?!?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 o deilde en cok bana koyan bazi team'lere giriyoruz adamlar gercekten tactic'le calisiyor bazilarina giriyoruz herifler 8 kisi 5 i afk diger 3 kisi takiliyor leader de onlari atmiyor delriyorum dun gece 14 olucam 200 exp'i bi grupla 35 dk'da aldim deliriyordum.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Alla Alla sende şans yok ozaman ben şimdiye kadar 1 kere bile öyle bi gruba rastlamadım :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Demin guzel bi grup'tan ciktim bu arada LvL 15 oldum Magic/Controller :) Devvo update edersen sevinirim.. Silezya LvL 15 Magic/Controller[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Sensible, 18 Temmuz 2004 04:49 tarihinde demiş ki: Devvo 40 mı oldun?!? Yok abi bi haftadır 32deyim, bu aralar çok giremiyorum. Msar'ın dediğine bakma sen.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Devo yaw hala giremedim 30 dan kutu bile alamadim sanirim ben hic bi zaman 31 olamiycam ozledim oyunu :( bu haftada giremiycam gibi gozukuyor. neyse arkadaslar gelip gecicekler bizi. :) devocum su wow a betaya kabul oldunmu?[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 28 Ice/Fire S.P.Q.R City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City (on vacation in Trandosha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 wow da pvp yok mu?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: DooMKaiseR, 20 Temmuz 2004 13:15 tarihinde demiş ki: devocum su wow a betaya kabul oldunmu? Yok abi başvurmadım oynamayı da düşünmüyorum açıkcası, belki EQ2, o da beta test application ımı kabul ederlerse (Ağırdan satiim kendimi di mi :P) said: Sensible, 20 Temmuz 2004 14:07 tarihinde demiş ki: wow da pvp yok mu? Valla istersen bi WoW forum alanını incele, daha sağlıklı bilgi verirler. Ben movieleri dışında pek ilgilenmedim WoW ile.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar