ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 napae said: Sen sevdiğim insanlar arasında bile değilsin. sen insan bile değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 OoOOOoOOOoOOOoO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sen bile degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sen bilo değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kırmayın birbirinizi Kesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 fede said: sen bilo değilsin ABİ AHAHAHSUDHAUSHDUSAHDUSAHFAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Lathspell canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dasaaa said: seni annen alıcak cinali.. ama söz haftasonları ziyaretine gelicemanne dendi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 "ben nolucam?" tam bi amerikan filmi ayrılık klişesi seslendirmesi ama. oyuncu erkek bile olsa oya küçümen sesi ile okuyun tabi. köpek falan da hıyyymmmmm gibi ses çıkartıp kafasını eğer bu sahnelerde. hep de golden falan olur. bi kere sivas kangal olsa zaten "lan delikanlı adamsın! bi aileyi, bi evliliği yürütemedin dümbük!" falan der abilik yapardı. orası ayrı konu. pati pet'te konuşuruz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dasaaa'yı çok seviyorum bi de. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sevgimiz karşılıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ben dasaaa'dan nefret ediyorum. gitsn burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 buluşup bi yerde sevişelim mi? edit, dasaaa, buluşup bi yerde sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 gitsin buradana bu -> piki.. -_- abi erkek erkeğe sevişilmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ayaküstü tavladı lan adam şeytan tüyü mü var nedir. Edit= Yanlış alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 en çok sevdiğim üyeler ölü üyelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dasaaa said: gitsin buradana bu -> piki.. -_- lan editlemeden önce bir an sevişicez sandım panikledim. hemen aklıma hiç kullanmadığım sıfır donlarım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Buddha said: Ayaküstü tavladı lan adam şeytan tüyü mü var nedir. Edit= Yanlış alarm yok zamanında 4 kız kaldırdım bu forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 çok mütevazısın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ginaly2 said: Buddha said: Ayaküstü tavladı lan adam şeytan tüyü mü var nedir. Edit= Yanlış alarm yok zamanında 4 kız kaldırdım bu forumdan. Sıra erkeklere mi geldi Ne bulsan kaldırıyon yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ginaly2 said: yok zamanında 4 kız kaldırdım bu forumdan.bi fotonu koysana şu postun altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bir fotoya Fistan'ıda çıkarcan aradan. Çok hızlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Fistan said: ginaly2 said: yok zamanında 4 kız kaldırdım bu forumdan.bi fotonu koysana şu postun altına http://www.dunyabulteni.net/resim/250x190/2011/05/16/dolar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kendi fotonu koy ya motivational yaparık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar