Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ekmek seni sevmiyorum içinde küçük bir khala yetişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tam tersi lan o kadar hırssızım ki hemen pes ediyorum ben hayattan bezdim. beni sevmeyebilirsiniz ama anlamıyorsanız da fikirlerime saygı göstermek zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ekmek hon dışında iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 (:D:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 honda da iyi ama çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 zaten hondan tek hatıram ekmeğin pes etme tuşuna basmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pes etme tuşu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bi daha basmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tevrat diyor ki basmayacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Vingthor said: bu arada unutmuşum. sanki patiden tanımıyormuşum gibi olduu için kenshinhimura+senarious+screwy bide ayrıca unutmuşum net birşekilde füksü aquila hon tayfası avseq01 dışında o kim bilmiyorum. beilowu sevmiyorum. balonu sevmiyorum. alperozg sevmiyorum. vulgar var sonra salt haplobiyont. tartıştıklarını sevmiyosun anladık diyenlere viktorla da tartıştım ama süper adam. onla alakası yok. Benim avseq01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Şimdi seviyor musun? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hah seni sevmiyorum. bi oyunda küfürleştik biz ya. nasıl seviym şimdi. seviyorum desem olcak mı. küfür etmişim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ne zaman küfürleştikte benim haberim yok? ki ben küfür falanda etmem insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sibelcan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben de vardım o oyunda. insan insana sölemez o küfürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 başkasıyla mı küfürleştim ya. sonra yalnışlıkla seni mi ekledim banliste acaba. finaller var bayadır kafalar karışık. öyleyse seviyorum lan honcuların hepsini o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya sevip sevmemen benim için sorun değil. ama bilgine olsu diye diyorum. küfürleşmişliğimiz yok. başkasıyla karıştırmışsın. efendi bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yalnız f listten sildiğin zamanı hatırlıyorum. ben lobbyde arkadaşları bekliyordum. sende sildin. bende heralde sağ tıklarken yanlışlıkla sildi diyip ses etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bence birazdan tutkulu bir şekilde öpüşmeye başlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abvblizzard said: bence birazdan tutkulu bir şekilde öpüşmeye başlayacaklar. cam var mı cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben bir patinajdaki abilerimi, bir de irl/wow'da gördüklerimi seviyorum. geri kalanın abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bir de gelpcpc, pckopatx, turk_archer, qaraqemal ve diğer el morad silah arkadaşlarımı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar