Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fuat Akdağ'ı..


Rikkie

Öne çıkan mesajlar

..gece gece tekrar yayınlanan "güne başlarken gazeteleri okuruz iki güleriz lay lay lom işte" formatındaki programda görmem, geçen de arka arkaya iki cümleyi hatasız söylemeyen burcu esmersoyun "milanlı totti bla bla bla" şeklinde sunduğu habere şahit olmamın üstüne durup dururken bu ülkede spor spikeri, televizyon sunucusu vs olabilmek için gereken kriterleri birkaç dakikalığına öylece durup sorgulamama neden oldu.

Fuat akdağ-mehmet demirkol ikilisinin "X BÖYLE DEMİŞ MEHMET NE DİYORSUN" "LOLOL X O DEDİĞİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLMESİ İÇİN Bİ FIRIN EKMEK YEMESİ LAZIM" şeklinde diyaloglarıyla bir programın daha sonuna gelinmiştir, programın sonunda medyadan ilginç fotoğraflar gösterilir, içlerinden birisi de şudur:

http://3.bp.blogspot.com/_vMjTCg_mad4/SqtmW7juwsI/AAAAAAAAHgE/oJc6aGJ_TVU/s400/rijkaard.sneijder.bolbolfutbol.jpg

said:
-EVET BU.. REŞGART GALİBA BU.. HMM BİR SANİYE.. EVET BU REŞGARTLA SINAŞTARMIŞ. PSV Mİ BU? SEVİMLİ.


Tottiyi milanlı bilen, rijkaardı sneijderi telaffuz edemeyen, türkiye ligi dışındaki takımları bile muhtemelen doğru düzgün bilmeyen insanlar canlı yayınlara çıkıp dünyanın parasını götürüyorlar hiç bir donanımları olmadan. Sonra kanalı değiştiriyorsun nihat doğan türkiyeyi kurtarıyor. Bir daha değiştiriyorsunuz behlülün önümüzdeki hafta kimi götüreceği tartışılıyor. Bir daha değiştiriyorsunuz finlandiya menşeilli bir şirket dumanın üzerine görüntü yansıtan yeni bir televizyon modeli geliştirmiş. Aha biri yine facebook linki vermiş titretip duruyor, titreşimin periyoduna bakılırsa kesin yine meme ucu gözüktü birisinin fotoğrafında....... çok pis yarın sabahın 8inde kalkıp üniversiteye gitmek yerine 12de 1de kalkıp eve iki tane dipsos pizza ısmarlayıp bütün gün bilgisayar oynayasım var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

futbol konusunda televizyonda yorumculuk yapan 50 kişiden 48'inin bilgisi çok dar. hepsinin son kullanma tarihi geçmiş. yani futbolla az çok ilgilenen herhangi bir gencin işi futbol yorumculuğu olsa, eminim bunlardan çok daha geniş bilgi ve görüş açısına sahip olur ve işini daha iyi yapardı.

futbolcuların pek çoğu kültürsüz ve varoş ailelerin çocukları, haliyle hepsi de sonradan görme oluyor. sonra bunlar futbolu bırakınca iki kelimeyi bi araya getirememelerine rağmen bi ton diksiyon dersi ot bok dersi alıp televizyonlara yorumcu olarak çıkıyor. millet de salak gibi bunları izliyor. ha o eski futbolcu yerine bi genç çıkarsan millet izlemeyecek onu tabii o ayrı.

hem sene 2010 hala televizyon mu izliyorsunuz ya?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...