Azman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 TNT legionu olarak Gorgos serverinda Grade S yapmış bulunmaktayız. Tahabata'yı kesemedik ancak ilk 2-3 deneme taktik geliştirmek için bossu tanımakla geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 tabata diye nick alan noob kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 tabata 8m€ luk adam abi. demirören keser sizi, siz onu kesene kadar. ama bjk taraftarı destekler tabi sizi. gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 siz taktik kasmaya boşa zaman harcamayın oyundan beni gorunce cagırıan anlatayım bırınıze ama dps yetermi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bugün de kesemedik, ama 1 haftaya kalmaz kıracağız şeytanın bacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 oh yeah mmo dramasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yeah öyle. iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Wolas said: siz taktik kasmaya boşa zaman harcamayın oyundan beni gorunce cagırıan anlatayım bırınıze ama dps yetermi bilmem Teorik olarak biz de biliyoruz neyin ne oldugunu, onemli olan pratik te başarabilmek.Onu da yakında başaracağız inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 templarla zor gibi. glad ile yetebilir belki dps. IM build chanter yerine WoI stigmalı MC build dps ye yardimci olacaktir. gerci IM nin de bonuslari iyi, ama mountain crash ta iyi vuruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 tahabataya nasıl dayanacaksın glad ile? O party de gördüğün 5 kişi Fenris setini tamamlamış kişiler. Chanter ise Seti takılar haric full dragonic. Dps fazlasıyla var.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 size kolay gelsin, fenris set olmadan S grade cikaramazsin zaten keske fenriste bitse olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Yaw hem 1 hafta once yeni almısınız S gradi hemde dırdır konusuyonuz yok soyle yok boyle die.. Glad > templar..Senin chanterda dragonic bir sey goremedim.. Ectoplasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 @mina Doğru kardeşim 3 parça anuhart 1 parça fenris dragonic sayılmıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mina said: Yaw hem 1 hafta once yeni almısınız S gradi hemde dırdır konusuyonuz yok soyle yok boyle die.. Glad > templar..Senin chanterda dragonic bir sey goremedim.. Ectoplasm Bir kere kardeşim sen kac defa tahabata yaptın da bilmiş bilmiş konuşuyorsun? Bir glad assasinden nasıl agroyu alacak. Üstün bilginle buna cevap verir misin? Tempların kendine recovery atma skilleri gladda var mı ordinaryüs? Sen hayatında kaç defa tahabata gördün? SSlerde ve videolarda gördüğün şeye benzemez o. Chanterin ustunde fenris yok ama senden çok daha tahabata görmüştür, iş itemle bitmiyor. Her tahabataya gittiğimizde ss alacak değiliz. O kadar görgüsüz değiliz, bu gocunma nerden geliyor, sadece bilgilendirme amaçlı açtık. Sadece birşeyler yapanların siz olduğunu bilmesinler:) Ne yaptığınızı da bilmiyoruz? İstiyorsanız buyrun gelin bir durum değerlendirme yapalım? Arena'da eğlencesine bir duel yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 o deil de full dragonic nerde onu cozemedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Sen hala sıkmaya dvm ediyorsun azman...Dragonikleri goremedik senin soyledigin gibi.Sen gelmissin foruma bır bır yazıyorsun,benim yaptıgım sadece aiononlinedan karakterlerein ustundekilere bakıp senin yazdıklarını karsılastırmak ki senin o yalanlarının ortaya cıkması bu kadar basit.hadi sie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 5 parcasından bahsetmiştim orda? Takılar hariç demiştim sanırım görmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mina said: Sen hala sıkmaya dvm ediyorsun azman...Dragonikleri goremedik senin soyledigin gibi.Sen gelmissin foruma bır bır yazıyorsun,benim yaptıgım sadece aiononlinedan karakterlerein ustundekilere bakıp senin yazdıklarını karsılastırmak ki senin o yalanlarının ortaya cıkması bu kadar basit.hadi sie.. kardeşim neyi çekemiyorsun ki sen?hem sen kimsinki? üzerinteki itemlar neki? sen oyunda neler yapabiliyorsun ki burda polimik başlatiyorsun? Hem yalandan kastin nedir? hem bizim üzerimdeki itemlarin iyi olup olmamasindan sanane? hem senin itemlarin bizimkilerden daha mi iyi ki burda artistleniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mina said: Yaw hem 1 hafta once yeni almısınız S gradi hemde dırdır konusuyonuz yok soyle yok boyle die.. Glad > templar..Senin chanterda dragonic bir sey goremedim.. Ectoplasm sen nezaman denedin ki? Glad>templar die bir yorum yapicak kadar bu oyunu bilmiyormuşun demekki :) her classın duruma göre farklı özellikleri var bunu bide ben mi öğreticem sana.arkadaşım knight online'nına geri dön bilmediğin forumlarda takılma hadi bb ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Birincisi "kendi kafandan salladığın" dragonic kavramı nedir onu merak ettim. İkincisi kimsin nesin de "sallıyosunuz, yalanlar" vs vs gibi kelimeleri kullanma hakkını kendinde buluyosun? Üçüncüsü kendi kendine karşılaştırdıın şeyleri de ne şekilde karıştırmışsan nereye bakmışsan yada ne yapmışsan tekrar yap bence. Bak dur sen seviyenden belli ki anlamamışsın, """cwplarına ihtiyacım yok aslında muhattabım deilsin""" şimdi oyundaki şekliyle söliim ben sana fenris seti olan 5 kişi var partide bu da fabled item olarak geçio aionda. Dragonic genel bi söylem olduu için "sarı renkli" eşyalarda o şekilde kullandım... İnsanların ağzı torba deil ki büzesin, çamur at izi kalsın... Karalasanızda burdayız, saçma sapan konuşsanızda burdayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 haha gaza gelmeee :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 basarılar diliyor ve kitliyorum arkadaslar konu uzamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar