kalima Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bu şekilde olucakmış 6.17 How do Jedi work? Your main character does not become a Jedi. Rather, the actions of your main character can unlock an additional character slot which is Force-sensitive. Characters created in this additional slot can then advance through the Jedi skills as well as any of the other skills in the game. Each player account allows for only one potential Jedi slot and the mysterious method to unlock it won't be the same for every player. 6.18 How are you going to keep Jedi rare? Jedi characters suffer permadeath unless they reach Jedi Master status. You do not lose the Jedi character slot, but the character in that slot is deleted. Upon reaching Jedi Master status, Jedi become "blue glowies" rather than permadying when they die. In order to compensate for deaths that are completely out of control of the player (such as ones caused by network latency) each Jedi will be able to die a couple times before death is permanent. The life of a Jedi is extraordinarily difficult, and successfully making it all the way to Jedi Master should be considered the most difficult challenge in the game[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 çok ilginç bi sistem hoşuma gitti, gerçi olamıcaz ama :-P şahsen ben bi kelle avcısı ve droid engiineer la jedi güçlerini açıcak bişi yapabileceğimi sanmıyorum :)[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 hey,here comes a jedi lets kill him![hline]EinsteinTr, 29 Haziran 2002 18:36 tarihinde demiş ki: Tebrikler..Harika cidden. Mukemmel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 "force sensitive" sensitive olmak gibi bi kavram olucagini sanmiyorum :) olay bu yetenegi gizlemekten geciyor muhtemelen tabii olmeden xp nasi alicaz o da ayri bi muamma[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobaner Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 eheh adam uğraşmış Jedi olmuş herhalde pat diye ölmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hmm bende jedi olamicm icin jedi kelle avcisi olucam:) jedi kesecem sithlere hizmet edicem:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Sanırım oyundaki bir çok kişi gibi bende kelle avcısı olacağım. Star Wars evrenini çok sevmem ama kelle avcısı veya kiralık asker gibi kavramlar tam benlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 [hline] 6.17 Nasil Jedi Olunacak? Ana karakteriniz Jedi olmiyacak. Ana karakterinizle yaptıgınız davranıslar size bir force sensitive slot acılmasını saglıyacak. Bu acılan ek slotda yaptıgınız karakter oyun icindeki diger skillerin yanında Jedi Skillerinde gelisebilecek. Her hesapda sadece bir potansiyel Jedi slotu olucak ve Jedi slotunu acmak icin gizemli metotlar uygulanıcak tabiki bu herkez icin aynı sekilde olmiyacak 6.18 Jedileri nasil ender tutacaksiniz? Jedi karakterlerin kalıcı sekilde ölebilecekler, Öldügünüzde Jedi slotunu kaybetmeyeceksiniz sadece karakteriniz silinecek.Jedi Master oldugunuzda ise birkackez ölmenize izin verilebilecek (internetle ilgili bir sorun veya agdaki yavaslik gibi) Jedilerin yasami cok zor ve tehlikeli olacak,Jedi Masterlar ise geldikleri bu yolda hayatda kalmak icin cok mücadele vermesi gerekicek. [hline] 2.ci kısımda sacmaladım biraz ama anladıgım kadarını cevirdim [Bu mesaj invulon tarafından 06 Şubat 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Evet, Jedi olmak için ne yapmamiz gerektiğini yazsalar, bir örnek verseler iyi olacak. Daha da önemlisi Sith Lord olmak için ne yapmak gerek onu yazsinlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 kişiye özel olacak abi öyle genel bişe yazamazlar genel olacak hususlar büyük ihtimalle yardımsever bi kişilik ve çoook iyi roleplay. ama ben seni world of warcraft ta görmek isterim swg yerine :) jedi medi boş işler.. :P[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 lol sith olmak icin oyunun en kötü karakteri olmak gerekiyo:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ya ben jedi olacaktım amaaaa[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Denth, 06 Şubat 2003 16:35 tarihinde demiş ki: Daha da önemlisi Sith Lord olmak için ne yapmak gerek onu yazsinlar :) yok kardesim sit mit olmak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 milleti jedi olmaktan vazgeçirmek istiyorlar kısaca..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bu ben sith olmak istiorum diyenler kimler bilior musun? hane JK2 sen bi bok yazarken öldüren sürekli aynı şeyi yapıp "olm lamer misin" dediğinde "Ben Sithim!" dienler[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Mortis, 09 Şubat 2003 19:14 tarihinde demiş ki: bu ben sith olmak istiorum diyenler kimler bilior musun? hane JK2 sen bi bok yazarken öldüren sürekli aynı şeyi yapıp "olm lamer misin" dediğinde "Ben Sithim!" dienler lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 lol onlar oyundan anlamayanlar :P chat yaparken ölenler de öyle :P ehhe ölme olm ben hiç ölmedim o kadar oynadım eh. ölme potansiyeli warsa uç hawada falan yaz.. ahh özlemişim. gidip alsammı jk yoksa çeksemmi netten.. değer mi uraşmaya ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 değmez neden mi? bi ara ben bile el attım ondan :))[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ben yazıdan bir kaç ölüm sonra perm. death olayını Jedi Master'lar için değilde Jedi'lar için geçerli olduğunu anlıorum. Yannışmı anlıorum?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ben de öyle anladım ama nese :) bu arada jk2 çıkalı 1 sene fala oluo heralde.. nerdeyse oldu... ben yazın sıkılmıştım çünkü..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Qui, 10 Şubat 2003 01:30 tarihinde demiş ki: Ben yazıdan bir kaç ölüm sonra perm. death olayını Jedi Master'lar için değilde Jedi'lar için geçerli olduğunu anlıorum. Yannışmı anlıorum?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] aynen öyle.. jedi master olunca episode 6 daki obi-wan gibi görünebiliyoruz "blue glowies" diye bahsetmiş sanırım orda..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Muhtemelen habire jedi oldurdugun içinde hiçbizaman jedi olamıcan :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 aman jedi olmakta guzel bisey olsa zaten jedi olsam yanimda lightsaber tasimam ben be[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ben o force zımbırtılı karakteri açmaya kasıcam. sonra o karakterle bounty hunter olucam.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 lol bonepart, daha önce açıklandı direk dark jedi olamazsınız diye.. ilk önce jedi olup ondan sonra dark jedi olabiliyorsun. yani jedi olana kadar iyilik, dostluk, kardeşlik, share your wisdom felsefesini uygulamak zorundasın :)[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar