Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sene 2010


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

senin ülkende bilgisayarın b'sini bilmeyen insanlar var, bilip de sadece msn chat için kullanan var. ppt hazırlayamayan üniversite öğrencileri gördüm, o adama ya update et şunu ya da en azından eklentisini indir de görüntüle docxleri desen suratına bakar ki nedir yani dsdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

okulda sınıflardaki bilgisayarlar kapanırken diğer oturumda kaydedilmiş her şeyi siliyor. programların update edilmesine de sistem izin vermiyor.

bir kız var, her sunumuna, ama bu sene yaptığı her sunuma youtube videosu koydu. erasmusa gitti geldi, özenmiş herhalde ecnebilerden, kendini geliştirdiği tek nokta youtube kullanımı. inatla, her sınıfta bir video açmayı denedi.

her seferinde olm flash playerını güncelle uyarısını alıp açamadı videoyu, sonra flash player çekip yine yeni yeniden açmayı denedi, sistemin müsaade etmediğini kafası da basmadığından. o kız, 4 sunumda o videoyu çok göstermek istiyorsa, indirip usb çıbığına koyması gerektiğini idrak edemedi.

gel şimdi bu yurdum üniversitelisine 2007 de. var bilgisayarında ama okulda docx'i her bilgisayar açmadığından onu da yedekleyip gelmeyi öğrenemedi, her sunumda aşağıdan format değiştirip geldi falan. hey allam ne insanlar var. sldfkg.

oo destan yazdım. okumayın okumazdım ben olsam sf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm "programın default font'u çok kötü segoue ui yapalım, olmadı tahoma" dediğimde "böyle şeyleri nasıl biliyorsun sen" diyen birisi ile çalıştım..
utopia said:

neden times new roman değil diyen gördüm.


ha bi de docx sorun çıkartıyor diye editlemek gerekmiyorsa pdf yapıp veriyorum. standart format işte..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...