spompas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 konsensus hukuk bürosu kuruluşundan bugüne profesyonel kural ve etik standartlara sıkı sıkıya bağlı kalarak müvekkillerine uluslararası standartlarda hukuki hizmet vermektedir ingilizceye cevirirseniz sevinirim =)
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konsensus law agency providing professional and etical law service to customers since it has been founded. gibi gibi bunu yazma ama :))
kitana Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 spompas said: konsensus hukuk bürosu kuruluşundan bugüne profesyonel kural ve etik standartlara sıkı sıkıya bağlı kalarak müvekkillerine uluslararası standartlarda hukuki hizmet vermektedir ingilizceye cevirirseniz sevinirim =) Konsensus law firm is providing a law service that fits in professional rules and ethic standarts to its clients since its established. bu da olmadı that falan koyulmaz herhalde adsgsda "fits" de olmadı ama sıkı sıkıya bağlı olayını unuttum ben
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 fits olur thati kaldır tamamdır işte
sesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konsensus law firm has been providing legal services to its customers by remaining closely bound to rules and ethical standards since its establishment. Oldu mu ki? Bilemedim.
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 international standarts ekleyin bide bi yerine
sesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sesu said: Konsensus law firm has been providing legal services to its customers by remaining closely bound to rules and ethical standards since its establishment. Oldu mu ki? Bilemedim. on an international basis koyun bir yerine o zaman. ya da standart her ne ise.
spompas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 enerji hukukunda yerli ve yabancı yatırımcılara uluslararası hizmet buda birde :D
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 spompas said: enerji hukukunda yerli ve yabancı yatırımcılara uluslararası hizmet buda birde :D in the law of energy ,international service for the foreign and local investors diye sallasam tutar mı enerji hukuku ne abi :)
slickers Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Since its establishment law firm consensus of professional conduct and ethical standards by adhering strictly to international standards of legal services to clients are
Öne çıkan mesajlar