Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

html ile ilgili bir sorun.

Solonor

Öne çıkan mesajlar

Evde sıkıntıdan web tasarımı öğrenmeye başladım ve bir web sayfası hazırlamak üzereyim. Ancak yardımınız gerekiyor.

Yaptığım sayfada sol tarafta sayfanın bölümlerinin yazdığı bir frame var. Oraya buttonlar koydum, ordan link verdim diğer sayfalara. Ancak ordaki linke bastığımda açılan sayfa sadece soldaki çerşevede açılıyor. Nasıl yapıcam da tam olarak açılmasını sağlayacam bu sayfanın ben?

sağolun şimdiden.[signature][hline]A timeless word, the meanings changed
But I'm still burning in your flames,

Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle başlangıç için herhangi bi program kullanmamanı tavsiye ederim. kullanırsan da syntax highlighting dışında bi özelliği olmasın. ilerde kullanırsın da, eklediğin özelliğin adının bile ne olduğunu bilmeden öğrenme şimdilik.

soruna gelince,

framelere ayırırken her frame'e bir isim veriyosun ve bunu da o tag içinde name="hebele" şeklinde yapıyosun.

öncelikle bu şekilde soldaki framein adını sol, sağdaki framein adını sag yap.

daha sonra soldaki pencerede link verirken yaparsan sorunun hallolur.

öğrenmenin en iyi yolu senin istediğin şeyi yapmış başka bi siteye girip "nasıl yapmışlar?" diye kodlarına bakmaktır.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
  • Yeni Oluştur...