Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Evde sıkıntıdan web tasarımı öğrenmeye başladım ve bir web sayfası hazırlamak üzereyim. Ancak yardımınız gerekiyor. Yaptığım sayfada sol tarafta sayfanın bölümlerinin yazdığı bir frame var. Oraya buttonlar koydum, ordan link verdim diğer sayfalara. Ancak ordaki linke bastığımda açılan sayfa sadece soldaki çerşevede açılıyor. Nasıl yapıcam da tam olarak açılmasını sağlayacam bu sayfanın ben? sağolun şimdiden.[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 linki yönlendirirken target ıda değiştirmen gerekli mesela target=anaframe gibi[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 tamam da dediğim gibi yeniyim abi. :) bana tam olarak code u yazarsan çok makbule geçer.[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bence bi html editor bul :) hem rahatlarsın hemde html kasmayıp direk php falan kasarsın?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 öncelikle başlangıç için herhangi bi program kullanmamanı tavsiye ederim. kullanırsan da syntax highlighting dışında bi özelliği olmasın. ilerde kullanırsın da, eklediğin özelliğin adının bile ne olduğunu bilmeden öğrenme şimdilik. soruna gelince, framelere ayırırken her frame'e bir isim veriyosun ve bunu da o tag içinde name="hebele" şeklinde yapıyosun. öncelikle bu şekilde soldaki framein adını sol, sağdaki framein adını sag yap. daha sonra soldaki pencerede link verirken yaparsan sorunun hallolur. öğrenmenin en iyi yolu senin istediğin şeyi yapmış başka bi siteye girip "nasıl yapmışlar?" diye kodlarına bakmaktır.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 zed cevaplamış zaten html bilmeden nasıl php kullancaksın onuda anlamadım orc ? farklı şeyler ama htmlsiz php minigunsız sam e benzer [Bu mesaj Angelfire tarafından 20 Temmuz 2004 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Msg atanlara ve önerilerinden dolayı zed e teşekkür ederim.[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar