Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse tavsiyesi

Larva

Öne çıkan mesajlar

Microsoftun en basit wireless laptop mouse unu kullaniyodum kac zamandir. artik adam gibi bisey istiyorum fiyatta cok ucmadan
(100-150 dolarlik gaming mouse u falan istemiyorum.)

- Wireless olmasi tercihim (gaming hassasiyetine falan gerek yok) Receiveri su nano boyutundakilerden olursa (yada bluetoothlu adaptorsuz olursa olursa) super olur
- Ivir zivir butonlari copy paste forward backward falan guzel olur

Su mouse tam istedigim seydi reviewlarda orta tusu hyper scroll gibi bisey icin ayarli ve browser da tab acmak icin orta tus olarak programlanmiyo yazmislar sinir oldum.
Baska onerisi olan varsa sevinirim. Ya da ustteki mouse un programlanabildigini onaylarsaniz ondan alicam.
Sosyal ağlarda paylaş

laptop mouse'u olarak epeydir Microsoft ARC kullaniyorum ve cok cok basarili bir mouse. Piller uzun omurlu, dugmeler guzel, elde tutusu guzel, katlaniyor (katlaninca da kapaniyor, zaten alet kucuk katlaninca daha da ufaliyor, tam tasimalik) ve alicisi da cok ufak.

Harika bi mouse bence.

Daha pahali istersen Razer'in yeni kablosuz mouse'u var, cok guzel birseye benziyor. Aynisinin kablolusu var bende, cok rahat bisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arc i onceden gormustum dizayni baya guzel de pek sade geldi, elimdeki mouse da sade ve ufak zaten, ben copy paste forward backward butonlari vs. monitore baglayinca klavyeye pek yaklasmadan idare edebilecek biseyler istiyorum.

Neyse biraz daha aradim adamin biri logitech programinin ustune uberoptions diye bi patch yazmis, tekerlek tusunu olmasa bile hemen altindaki tusu orta tus yapabiliyomus bu durumda logitech anywhere mx alicam.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok mesele farkli okudugumdan anladigim kadariyla bu yeni mouselarda ortadaki wheel icin yeni bi teknoloji getirmisler wheele bastiginda button gibi calismiyo daha cok mekanik bi switch gibi tekerlegin hizini sayfa-sayfa gecicek sekilde hyper-scrolla aliyo, ortadaki diger tus da setpointin home butonu gibi bisey ikiside orta tus olarak ayarlanamiyo, o zaman da her zaman ki orta tus butonu gibi yeni tab ac, tab kapa olmuyo tabi.

Adamin teki de setpointin home butonunu patchle override etmis orta tus yapmis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...