dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 automata'dan projem var ve derslere girmedigim icin dotume kacmis durumda. vizesine calisirken az cok anladimdi konulari ama tek basima calisamadigim bi ders, cunku ders notu diye bisi yok. bir adet projem var bu dersten: DFA ile ilgili hedeyi yapan kodu yazmam lazim. daha ne oldugunu bile bilmiyorum :P bana yardim edin. konuyla alakali turkce/ingilizce dokumanlarinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum. upload edip paylasmak yasaksa publicte, email/msn bişi verebilirim pmlen. darkest regards dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 nolur? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Dory finite state machine mi yaz dedi hoca size? Yada yazılmış bir tanesini projendemi kullanacaksın? Hatta ikisidemi? Edit: Hala bu dfa nanesini okullarda anlatıyorlar mı yahu. fsm den tek farkı, state e göre in out yaptığın state transition lardan çıkarken varacağın next state bir tane olabiliyor. Moronlaşmış fsm olarak da kabul görürdü bizim gençliğimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 konuyu biraz daha açarsan yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 DFA yazicam java ile. yazilmisini kullanabilir miyim bilmiyorum yani yedirebilirsem olur bence nepe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yani java ile yazıcam derken DFA implemente eden grafik arayüz kullanan bir tool gibi birşeymi yazacaksın? Normalde DFA cok kolaydır anlaşılması. Yani swing gibi bir grafik arayüz api'si kullanarak dfa oluşturan, sonra bunun initial ve final statelerini belirleyip girilen inputa göre state, state çalıştıran bir şeymi olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet aynen bu hoca anlattiginda bile ben bu kadar anlayamamis idim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aynen bu demişsin de bence hic bi fikrin yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aynen dediğim gibiyse şimdiden başla yazmaya çünkü cok da basit degil.Yani basit degil derken algoritmik kısımları kast etmedim, swing de düşündüklerini yaparken zorlanabilirsin. Başladıktan sonra işin içine bir cok sey gircek kafan karışabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 swing felan istemezler bu tür ödevlerde, direk console app yazıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 proje gibi bişeyse isterler. Direk ödevse ağır kacabilir swing. Ama sonucta dfa'i konsol ile nasıl yaparsın orası ayrı bir muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 suan o kadar korkuyorum ki.. A. Programming Simulation of a DFA Simulation of a NFA Convertor of NFA to DFA ilki en kolay olanı dedi ve onu verdi bana. ooef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu dönem projesi falan mı? yoksa o dersin ödevi yada finalimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dersin term projecti hayır bu ders bi de secmeli bi ders yani soylediginiz kadar zorsa kalmayi goze alicam sanırsam. koyyim boyle secmelisine de dersine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yani hocan grafik arayüz kullanıcaksın dediyse zor. Aslında zor değil ama zaman lazım. Sonucta işin içine cok sey giricek. Süren varsa basla yazmaya. Hem javanın graphic kütüphanelerine iyice aşina olmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben de zannetmem gui falan isticeklerini. luzumsuz olur baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 neyse sanırsam kalmayi tercih edicem. giu'i koy kenara, ben algoritmasini bile bilmiyorum. arkadasim anlaticakti olayi ama ekildim, bitirme projem cok daha oncelikli onla ugrasiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar