Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DFA hakkinda bilgi - automata

dory

Öne çıkan mesajlar

automata'dan projem var ve derslere girmedigim icin dotume kacmis durumda. vizesine calisirken az cok anladimdi konulari ama tek basima calisamadigim bi ders, cunku ders notu diye bisi yok.
bir adet projem var bu dersten:
DFA ile ilgili hedeyi yapan kodu yazmam lazim. daha ne oldugunu bile bilmiyorum :P
bana yardim edin.
konuyla alakali turkce/ingilizce dokumanlarinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum. upload edip paylasmak yasaksa publicte, email/msn bişi verebilirim pmlen.

darkest regards
dory.
Sosyal ağlarda paylaş

Dory finite state machine mi yaz dedi hoca size? Yada yazılmış bir tanesini projendemi kullanacaksın? Hatta ikisidemi?

Edit: Hala bu dfa nanesini okullarda anlatıyorlar mı yahu. fsm den tek farkı, state e göre in out yaptığın state transition lardan çıkarken varacağın next state bir tane olabiliyor. Moronlaşmış fsm olarak da kabul görürdü bizim gençliğimizde.
Sosyal ağlarda paylaş

yani java ile yazıcam derken DFA implemente eden grafik arayüz kullanan bir tool gibi birşeymi yazacaksın? Normalde DFA cok kolaydır anlaşılması. Yani swing gibi bir grafik arayüz api'si kullanarak dfa oluşturan, sonra bunun initial ve final statelerini belirleyip girilen inputa göre state, state çalıştıran bir şeymi olucak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...