Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avustralya Açık 2010

Or1on

Öne çıkan mesajlar

federer resmen final icin antrenman yaptı tsonga karsısında. cok cok iyi oynuyor bu turnuvada. beklemiyodum acıkcası bu kadar iyi oyun. finalde de tecrubesini konusturur.

nadal'a uzuldum. uzun zamandır bu kadar az mucadele eden bi nadal gormemistim. hatta hic gormemistim. uzun suren sakatlıgı baya zayıflatmıs adamı, zaten yine sakatlanıp yarıda bıraktı. diz de cok fena bisey toparlayamayabilir ama insallah eskisi gibi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

nadalı sevmezdim ama bende üzüldüm toplara koşamıyordu sakatlığından.federere gelince ne hikmetse karşısındaki oyuncular bir türlü iyi oyun çıkartamadılar federerin oyuna hakimiyetini kurmasımı bilmem ama bence federer de iyi oynunu oynayarak gelmedi buraya.final maçında herşey olabilir murray gayet formda savaşarak geldi finale kadar.federeri zorlicak ve çok güzel bir maç izlicez iki tarafta kendi oynunu oynarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Thraine_Numeheru said:

nadalı sevmezdim ama bende üzüldüm toplara koşamıyordu sakatlığından.federere gelince ne hikmetse karşısındaki oyuncular bir türlü iyi oyun çıkartamadılar federerin oyuna hakimiyetini kurmasımı bilmem ama bence federer de iyi oynunu oynayarak gelmedi buraya.final maçında herşey olabilir murray gayet formda savaşarak geldi finale kadar.federeri zorlicak ve çok güzel bir maç izlicez iki tarafta kendi oynunu oynarsa.

bu da ne sakatlıkmış be yıllarmı sürcek hazır değilsen gitme turnuvaya kardeşim. Roland garros'tada sakat sakat oynadım dedi avustralya'da da ne bicim iş bu
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

gökhan zan gibi camdan adam olmuş nadal :( ayrıca federer affetmez gor adama, isviçreli elitim benim. adamda fizik de yok sağlam ne biçim sporcu saf iq müdür nedir

dediğin gibi... tam bir sporcu bence her topa koşmuyor kendini zorlamıyor fazla.yerinde ve zamanında vuruşlar yaparak maçı kazanmasını biliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu tombalak çirkef serena'nın yaptıklarıyla şu maçı kazanması tenis severlerin alayını üzmüştür heralde.Henin bi ara abartı güzel oynuyordu,kesmeler düz el vuruşları fileye gelmeler falan gayet iyiydi ama konsantrasyon işte devam ettiremedi.
Sosyal ağlarda paylaş

tombalak serena'nın cirkef olduguna katılıyorum, cazgır karının tekidir. ama bugun hic de oyle bisey yapmadı, gayet temiz caktı henin'e. 2. setin 3-3'ten sonrasını DOMINATING seklinde oynadı henin. ama sonra kaybetti tekrar kontrolu. serena haklı galibiyet aldı bugun.

o gogusler ve kilolarına ragmen nasıl bu kadar iyi bir tenisci oldugunu anlayamıyorum hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...