redge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 köpek möpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Tuhaftır ama ben Amazon ve Çöl Akreplerini sevimli bulurum... Sarı sarı hep ilgimi çekmişlerdir. Bitane beslemiştim, ben yokken annem korktuğu için kavanozun(bütün kaplardan dışarı çıkıyordu) kapağını kapatmış havasızlıktan ölmüş... Birde kedi türlerine karşı sempati duyarım...[signature][hline]..::ZzzZzzZzZZzZZ::.. )._.,--....,'``. /, _.. _ (`._ ,. `._.-(,_..'--(,_..'`-.;.' Asr Leprachun "Sunset is is me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 severiz sayarız hepsini, lakin lama, koala ve şempanzelerin gönlümüzde ayrı bir yerleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 böceklerden nefret ederim yılan gibi böle çirkin tehlikeli şeyleri sevmiorum kedi köpek kuş balık hepsini severim.[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar