GmSniper Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ankarada oynayan kimler var? yada varmı ?[signature][hline]Gezen tilki oturan aslandan iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 da japonlar çok deli oynuyorlar onu[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Şaka gibi programında bi japon kulağıyla (raket kadar) oynuodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben oynarımda ist. teyim :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Valla ben de oynarım fakat ne yazıkki ist'teyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben oynarım Ankara'danım.. golden cue'da oynarım genelde..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ben de zamanında prof. olarak oynadıydım ama İstanbuldayım.İstanbulda iyi oynayan varsa ben gelebilirim oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ben de oynuom ama istanbuldayım be gülüm ah bee 40 yılda bir bi rakip çıkıo o da ankarada hay balıma.......[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ankaralılar birleşioken istanbullular da birleşsin iyi vesile oldu bu topic bi de nerde oynadıınızı sölerseniz ben her yere gelirim[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 olsun azimli arkadaşlar her zaman favorimdir hadi sniper ne zaman kapışıoz:D[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GmSniper Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 şu azmodaiyede bi gün uçan kafa atıcamda dur bakalım :) harbi adam dalga geçiyo bu güzide sporla :) valla ne zaman istersen kapışırız kardeş, gerçi ben ank dayımda gelirsin artık okulun salonuna eheh[signature][hline]Gezen tilki oturan aslandan iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar