Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D'de gösterimde olan StarCraft-Halo karışımı 3d film?

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Oow ondan önce de tsubasa mı var? Dur bakayım yarın saat 5'te kalkabilecek miyim? :horace:[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 18 Temmuz 2004 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi kacda baslıyor cizgi filmler ise gidmeden once iyi olur yaw :D ozledim zaten walla korku filmlerini kiralamayı bırakdım artık geceler icin haydi maydi oyle filmleri kiralıyorum taa 4 sene onceını 10 sene oncesını seylerı war :D[signature][hline]Merhaba ben Deniz suan bir di$ci koltugunda oturuyorum üzerimde kırmzı 1 buluz altımda mini etek icimde ise hic bir sey yok ve bu koltukda seni bekliyorum NOT: bu geceleri saat 12den sonra cıkan 0900 reklamından alıntıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Starship troopers filmini ilk izledigim zaman hastası olmuştum bir zaman için, netde resimlerini aramıştım boyuna.Sonra ikincisini bekledim hep ama yapmadılar bir türlü.Zaman içerisinde de üzerimdeki etkisini kaybetti zaten.
Geçen hafta nadiren erken kalktığım sabahlardan birtanesinde Meşhur Tsubasa nın insanı hayran bırakan(!!) çizgifilminden sonra Animax adıyla çok tanıdık konusu olan 3d animasyon filmiyle karşılaştım ve dedim ki " ahaaaa"
Filmi ilk izlediğim salonda küçük yaşta cocuklar olmasını oldukça yadırgamıştım,yanlarında babaları da vardı ve filmin bazı yerlerini cocuklara acıklamakta zorlanıyordu.Fazlasıyla şiddet çağrışımları ( böyle anlatıyorum çünkü şiddetin kimi yerlerde doğrudan değil ama dolaylı da olsa kendini açığa vuran bir şekilde verildiğini düşünüyorum ) ve cinsellik vardı.Şimdi bakıyorum da direkt olarak cocukları hedef alan bir tarzda ve zamanda yayınlanıyor.( İlkokul çağındaki cocuklar nasılda sabahın erken saatlerinde kalkıyorlar ya, sırf cizgifilm izlemek icin saat 6:00 da gözlerini acıyor kücük canavarlar , gerci ben de küçükken 6:30 dedimi TV nin karşısında olurdum , o zamanlar 3d animasyonlar değil plastip showları cağrıştıran Charlie chalk, Thunderbirds gibi yapımlar vardı.Demekki insanın erken kalkabilmesi için gün içerisinde kendisini çeken bir faaliyeti olması gerekiyormuş, yaşama hazzını kaybetmemesi gerekiyormuş.Yoksa ne akşam uyuyabiliyorsun ne de sabah kalkabiliyorsun) Neticede Starship Troopers güzeldir, iyidir severiz yani.Geçenlerde ikinci filmin yapımının bittiğinni duydum sevinçle, ülkemizde gösterime girer mi girmez mi bilmem.Girse de izleriz girmese de ....
Sosyal ağlarda paylaş

starship troopers 2 var hero of the federation mu ne...
fekat tek kelimeyle rezalet
7. sınıf tv filmi tadında ve ilkinin yanına bile yaklaşamıyo. belirtiyim dedim...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende şans eseri seyrettim ne olmuş Tsubasa'ya öyle ya büyümüş bizim gibi olmuş :)
Adidas'ı da sponsor yapmışlar her taraftan adidas fışkırıyor...
Bu starship troopers dediğinizi seyretmedim. Resmi varmı hiç?[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

[Bu mesaj StRencher tarafından 20 Temmuz 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...