gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 KIYMALI PİDE HEPSİNİ DÖVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 şu hartatak burgers yok dimi türkiyede falan. sırf gıcıklıına koydun dimi gıvindon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 5 aydir burger king yememek insanin hayatta kendine koydugu sacma anlamsiz ve "baa mi didin" iskencesidir. hergun burgerdan yeme ama aydi 1 defa butun soslardan alip onlari alfabetik siraya gore dizip buyuk boy patates kola secip yanina bi de tenders sonra bi de istege bagli olarak mc donaldsdaki kasadaki cocugu tavlayip ondan köri sos onu da koy sosylarin icine. big king menu veya whooper aww... eriyorum. neyseki dun yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 belli belli. koysalar onune şimdide yicen gibi bi fikir verdin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yerim neden yemiyim koysunlar onume yerim ben kendii hayatin guzelliklerinden soyutlamiyorum ayrica da gayet fitim. zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 önüme ne vakit konduğunun önemi yok. triple whooper yerim. megamac yerim. net. başka hiçbişide yemeden yaşarım. belgeselimi çekseler umrumda olmaz. geçen sene boştum böle işssizdim. arada alıyodum 10 tane çizburger. 2 tane pattiz. dizi mizi açıp cips yer gibi yiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 offf ne yerim şu anda varya. amaaan. ayrıca fit değilim gayet gobekli falanım ama hayattan memnunum. turk kası hem onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 vingthor 32 yaşında ölceksin tehlikenin farkındasın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben dun seyi düşündüm armada'da mukemmel menuyu yaraticam mc'ten pattiz burgerdan big king kfcden su gogus tavuk kitir olandan hepsinin butun soslari ve hasan ustadan tatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 2 ayda bir falan yiyorum ya. geçen sene öle bir dönem geçtide. şey komik oluyodu böle larÇ menü yiyip salona gidiyodum. boncuk ter dediğimiz şey. mideme yumruk yiyince hamburgerin tadı geliyodu ama içten içten mutlu oluyodum ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Arma said: Burger güzel bi. Ama şöyle sağlam bir patlıcan kebabını değişmem. http://img132.imageshack.us/img132/7959/patlicankebabi.jpg ya of scroll up yaptigima bin pişman oldum gidip lahmacun mu yesem ulan o adar kek yedim süt ictim hala acim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hepsinin yeri ayrı. ole karıştırırsan tadı cıkmaz. ayrıca bk>>>mc sorry. zamanın turkcell kampanyası olmasa mc yemezdim heralde dogru duzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet de mc'in patatesi bence daha guzel burgerinki camis gotu gibi püsük püsük. bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kolasi da daha iyi burgerdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 megamac içine 2 tane barbekü sosu döküyosun. tripılvupırla yarışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben dişim yüzünden 3 gün çorbayla beslendikten sonra rage olup 4 whooper yemistim (65 kilogram ım) bildiğin her çektiğim nefeste whooper tadi geliyodu. bi daha mı yapsam napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 burger yemeye çalışırken ne diye kolaya patatese takılıyosunuz anlamıyorum ya. iğrenç yağ kokusu olan bi mcdonalds hamburgerini yanında havyar sosu verseler gene yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 eve servislerde kapalı litrelik pepsi getirmesi yeterli benim için. ayrıca mc in evlere serviside berbat otesi. burger 1 kere kotu sipariş getirdi. rezalet not verdim yemeksepetinden. 1 saat sora aradılar. bi dahaki siparişim 30 dakkada gelmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 mcte double kofte burgeri cok seviyorum ben simdi taksiye atlayip armadaya gidicem üşeniyorum biri gaza getirsin gelmek isteyen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 havyarla hamburger yakışmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dory said: mcte double kofte burgeri cok seviyorum ben simdi taksiye atlayip armadaya gidicem üşeniyorum biri gaza getirsin gelmek isteyen var mi gidemezsin. kendi kendini gaza getiriosun. imkanı yok gidebilmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: burger yemeye çalışırken ne diye kolaya patatese takılıyosunuz anlamıyorum ya. iğrenç yağ kokusu olan bi mcdonalds hamburgerini yanında havyar sosu verseler gene yemem cunku yemek olayını burgerdan ibaret gormuyorum ben ibbik hatta en az ondan zevk aliyorum. o soslar bufalo barbekü arasinda bi patatesin bi glide-reflection hareketi var var ya orgasmic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 cihangire gidip house burgerden texas burger yiyin. yapın bunu. yemeksepetinde var adamların şeysi. daha iyisini yemedim. baya 3 ülkede gidip soruşturup güzel yerlerde hamburger falan yedim. house burger gibisini yemedim lan. meğerse aşkı yakında ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 eve söyle getiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 etilerde kral burger. (tu) enfes. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar