Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 aydır Burger King yememek.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 aydir burger king yememek insanin hayatta kendine koydugu sacma anlamsiz ve "baa mi didin" iskencesidir.
hergun burgerdan yeme ama aydi 1 defa
butun soslardan alip
onlari alfabetik siraya gore dizip
buyuk boy patates kola secip
yanina bi de tenders
sonra bi de istege bagli olarak mc donaldsdaki kasadaki cocugu tavlayip ondan köri sos
onu da koy sosylarin icine.
big king menu
veya whooper
aww...
eriyorum.

neyseki dun yedim.
Mesaj tarihi:
önüme ne vakit konduğunun önemi yok. triple whooper yerim. megamac yerim. net. başka hiçbişide yemeden yaşarım. belgeselimi çekseler umrumda olmaz. geçen sene boştum böle işssizdim. arada alıyodum 10 tane çizburger. 2 tane pattiz. dizi mizi açıp cips yer gibi yiyodum.
Mesaj tarihi:
ben dun seyi düşündüm
armada'da mukemmel menuyu yaraticam
mc'ten pattiz
burgerdan big king
kfcden su gogus tavuk kitir olandan
hepsinin butun soslari
ve
hasan ustadan tatli
Mesaj tarihi:
2 ayda bir falan yiyorum ya. geçen sene öle bir dönem geçtide. şey komik oluyodu böle larÇ menü yiyip salona gidiyodum. boncuk ter dediğimiz şey. mideme yumruk yiyince hamburgerin tadı geliyodu ama içten içten mutlu oluyodum ):
Mesaj tarihi:
Arma said:

Burger güzel bi. Ama şöyle sağlam bir patlıcan kebabını değişmem.
http://img132.imageshack.us/img132/7959/patlicankebabi.jpg

ya of scroll up yaptigima bin pişman oldum
gidip lahmacun mu yesem

ulan o adar kek yedim
süt ictim
hala acim.
Mesaj tarihi:
burger yemeye çalışırken ne diye kolaya patatese takılıyosunuz anlamıyorum ya. iğrenç yağ kokusu olan bi mcdonalds hamburgerini yanında havyar sosu verseler gene yemem
Mesaj tarihi:
eve servislerde kapalı litrelik pepsi getirmesi yeterli benim için. ayrıca mc in evlere serviside berbat otesi. burger 1 kere kotu sipariş getirdi. rezalet not verdim yemeksepetinden. 1 saat sora aradılar. bi dahaki siparişim 30 dakkada gelmişti :D
Mesaj tarihi:
dory said:

mcte double kofte burgeri cok seviyorum ben
simdi taksiye atlayip
armadaya gidicem
üşeniyorum
biri gaza getirsin
gelmek isteyen var mi

gidemezsin. kendi kendini gaza getiriosun. imkanı yok gidebilmenin.
Mesaj tarihi:
fede said:

burger yemeye çalışırken ne diye kolaya patatese takılıyosunuz anlamıyorum ya. iğrenç yağ kokusu olan bi mcdonalds hamburgerini yanında havyar sosu verseler gene yemem

cunku yemek olayını burgerdan ibaret gormuyorum ben ibbik
hatta en az ondan zevk aliyorum.

o soslar
bufalo
barbekü arasinda
bi patatesin
bi glide-reflection hareketi var var ya
orgasmic.
Mesaj tarihi:
cihangire gidip house burgerden texas burger yiyin. yapın bunu. yemeksepetinde var adamların şeysi. daha iyisini yemedim.
baya 3 ülkede gidip soruşturup güzel yerlerde hamburger falan yedim. house burger gibisini yemedim lan.

meğerse aşkı yakında ...
  • Yeni Oluştur...