Lenwe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Selamlar, Arkadaslar baktım steamde full paket 9.99$ aldım ama nereye gircem nasıl gircem bir elinden tutsanız garibin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 swgemu paralı diilki.Sen orjinal serverlarda oynamak icin mi aldın o paketi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakimen Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Deneme :)Gayet açık ve net..Bide Dr'Acula adında master doctorum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 uwwww fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bu aralar biraz kasmaktan gına geldi, ara verdim 2-3 gün. gelicem tekrardan asdfs Swordsman masterlamak kaldi bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 laa karakterini bi bana versene girmiyosan cave'de yanımda bulunduracam bh-tkm kasıyorum kendimi train ederim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ne işin var bh da ? bh tkm... sende karanlık taraf seziyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blaster21 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Grim'Wil Tria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Spinoza Kun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 swgemu da force sensitive character slot unlock olayi mevcut mu? mevcutsa koy sistemi mi var holocron sistemi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 holocron sisteminden var fakat Rumor olarak kendileri bir sistem geliştirmişlerdi, swgemu forumlarından bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar