Gaap Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe." Şu lafın nerede ve niçin söylendigini arıyorum (4-5 sene önce bir kitapta okumuştum lakin şuan hatırlayamıyorum ve cidden kafamı taktım). Gerek İngilizce/gerek türkçe aradığımda ise hep alıntı sitelerine veya bu sözü kendi argümanlarını desteklemek için kullanana sayfalara denk geliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 pariste bi konferansta yahudi diye aşalandaktan sonra demişti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 valla neden soylemsinki. genelde aslında aptallıktan cok ahmaklık gibi gelir ordaki stupid ana hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar