Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ne güzel la ben bulduğuma yapıştırırım acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 xieon said: Norak said: 2012 de olursa çok gülerim ehue, 20 sene sürse kesintisiz hava -30 agustosta falan böle, hergün 12 saat kar yağıyor, okul falanda kalmaz paso tatil olur, barajlarda donar şehirlere su verilemez falan o dediklerin olursa yaşam kalmaz yiğen İnsanoğlu virüs gibidir yine de yaşamanın yolunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 http://tvshack.net/movies/Nostradamus__2012__2009_/ yasak mı bilmiyorum böyle link vermek, belgesel filan ya toleranslıdır dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 o belgeselde nostradamusun kayıp kitabında 3 tane ters hilal var . türkler dünyanın hakimi olucak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar