Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir ulke secip yerlesmek

di

Öne çıkan mesajlar

cacodemon said:

Cesaretinizi kirmak gibi olmasin ama, her ne kadar istediginiz hayat standartini tuttursaniz da eksik kalan birseyleri hissedebilirsiz... Nerede mutlu olacaginizi iyi dusunun!

Bak bu çok doğru, ben bi çok ülkeyi gezdim avrupanın tamamı, rusya vs.. vs.. çok güzel yerler var inanılmaz eğleniyorsun ama iş yaşamaya gelince çok farklı kriterlere dikkat etmek lazım..

Ben burada çok mutluyum çünkü yaşam tarzımla 1-1 uyuyor

sabah 6 da kalkıp deliler gibi clubbing yapabildiğim gibi herkez alkolik herkez one night standci, herkez muhabbet sever herkez iyimser..

Kendi yaşam tarzına uygun olanı seç bence, bi de ülke kadar o ülkede kaldığın yerde aynı benim yaşadığım yer böyle, ama aynı ülkedeki chan mai ye gitsem tamammen farklı bir kapital..
Sosyal ağlarda paylaş

cacodemon said:

Cesaretinizi kirmak gibi olmasin ama, her ne kadar istediginiz hayat standartini tuttursaniz da eksik kalan birseyleri hissedebilirsiz... Nerede mutlu olacaginizi iyi dusunun!

Ben buna inanmiyorum pek. Zira duygusal oldugum kadar mantikli da biriyim. Bunun gibi ciddi seylerin ustune enine boyuna dusunmeden karar vermem.

Beni bu ulkeye baglayan pek bisey yok. Ha belki gidecegim ulke de hemen bunu vermeyebilir ya da hic vermeyebilir ama bu bir son, hayal kirikligi degil sadece bir basamak, farkli bir deneyim olacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...