Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ne sektörü? CS mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 web dev. diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 eyw cvplar için valla şanslıymışsın ne diyeyim :) bilg muhendisiydim oracle ocp sertifikam var iş deneyimim yok daha kabul eden çıkmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Aceleye gerek yok, herkesin sırası gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Halimize bak valla herkes kaçıp gitmek için uğraşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Noyanh said: okuyunca bende gaza geldim 1 sene lik tecrube olayıyla tamamlıyorum herseyi . uzmanlık falan yapmadan direk gidip kanada da aile hekimi modunda takılsam mı ya ? alırlar mı ki ?musluman ve/veya musluman kulturden gelmis adam saglik sektorunde tutunamaz orada bence. en son milleti ameliyatlara sokmuyorlardi eliyle temizleniyor tuvalette diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 elle temizlemek ne ya el sıkışmam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 duvara mı sürtüyorsun kızana gelmiş kedi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Kanada (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 herkes kaçıp gitme derdinde bir arkadaşın dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fırsatı olan degerlendirsin iste ne guzel, kimsenin kacmak gibi bi derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ya herkes Kanada diye tutturmuş ama orası soğuk arkadaşlar yapmayın:D, daha sonra Amerika'ya geçiş yaparım diye düşünüyosanız yanılıyosunuz. Gidicek olanların en azından İngilizce ile iletişim kuracağını düşünerek eskiden ingiliz sömürgesi olan ve halen kraliceye bağlı olan ülkeleri öneriyorum. Mesela güney afrika, avustralya, yeni zelanda, malezya, singapur. Ya da aslında Avrupa dışında her yer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 http://pix.motivatedphotos.com/2008/6/16/633492180713090274-canada.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abi heryeri değil, güney kısımları gayet yasanabilir yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Abi vallahi nereye gidersen git de Türkiye'ye uzak bir yere git ki, yanına gelmek için bahanem "ABİ NERDE KALICAM ÇOK UZAK ORASI YA TANIDIK HİÇ YOK" diyebileyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 di said: Yok dogru biliyosun. 29'una kadar rahatsin askerlik acisindan. Sonrasinda yuksek lisans yapmak istersen 2 sene daha tecil hakkin oluyor. askerlikle ilgili off topic ya ortadan dalmis olcamda, benim universite mezunuyum yas 23. 3 kere tecil ettirdim.(2si turkiyede sayilir). Simdi geri dönsem askere aliyolar beni 6 ay sonra. Ben nasil erteletebilirim askerligi? Illa master yada yuksek lisans yapman lazim diyolar erteleme icin. Yokmudur bunun bi caresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Korax said: di said: Yok dogru biliyosun. 29'una kadar rahatsin askerlik acisindan. Sonrasinda yuksek lisans yapmak istersen 2 sene daha tecil hakkin oluyor. askerlikle ilgili off topic ya ortadan dalmis olcamda, benim universite mezunuyum yas 23. 3 kere tecil ettirdim.(2si turkiyede sayilir). Simdi geri dönsem askere aliyolar beni 6 ay sonra. Ben nasil erteletebilirim askerligi? Illa master yada yuksek lisans yapman lazim diyolar erteleme icin. Yokmudur bunun bi caresi. Abi calismiyor musun orada ? Burda isim gucum var benim diyebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 kuzey koreye yerlesmek istiyorum, varmi gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yanımızda demokrasi ve rafah da götüreceksek, ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yarı otomatik demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben liboş değilim, sadece demokrasi gönüllüsüyüm. yok lan aslında değilim, yeter ki serbest pazaqr ekonomisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 İskandinav ülkeleri uygun geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 pahali + burda suanda dil bilmeden is falan bulamazsin.Kizlar teklif ediyomus,esmer yokmus falan bunlar sehir efsaneleri onlarida gec. Hem buralarda ingilizce yetmiyo is bulmak icin. avustralya, kanada vs. iskandinav ruyasida biteli oldu baya, norvec bi hala ayakta ama orasida kolay kolay almiyo, bide norvecce lazim. Danimarka var onlarda cok irkci. di said: Korax said: di said: Yok dogru biliyosun. 29'una kadar rahatsin askerlik acisindan. Sonrasinda yuksek lisans yapmak istersen 2 sene daha tecil hakkin oluyor. askerlikle ilgili off topic ya ortadan dalmis olcamda, benim universite mezunuyum yas 23. 3 kere tecil ettirdim.(2si turkiyede sayilir). Simdi geri dönsem askere aliyolar beni 6 ay sonra. Ben nasil erteletebilirim askerligi? Illa master yada yuksek lisans yapman lazim diyolar erteleme icin. Yokmudur bunun bi caresi. Abi calismiyor musun orada ? Burda isim gucum var benim diyebilmen lazim. Yok buradan tecil hakim varda, ben turkiyede 6 aydan fazla kalirsam, direk tecil iptal oluyo benim ve askere aliyolar. Ben buara dönmeyi dusunuyorum. Dönsem diyorum yas 23, 2 sene tecil hakkimi kullandim, nasil tecil ettiririm ne bahaneyle? Bide nedicem abi, yani cok iyi bi is falan bulmadikca bence gitme. Egerki esinle maasiniz falanda iyiyse, durumunuz idare eder yada ortalama ustuyse falan bence hic maceraya kalkismayin. Dedigin seyler mantiksiz degil elbette. Fakat, belki yurdum insanindan ve dargoruslulugunden bunalmis olabilirsin ama yeri gelir yurtdisinda onu bile özleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Her seyi gectim, irkcilik var, cok uzulursunuz. Alisiyormussun bir yerden sonra ama ona alisiyor olmak bile koyar insana yani. Ben oradayken Isvecli Turk arkadaslarimin cok "ulkene sktir ol git" lafi yedigini gordum yani, ogrenciyi turisti falan irgalamaz bu olay cunku Ingilizce konusuyorsun Isvecce degil. Bi de Isvec abi, direk farkli hissediyorsun zaten kendini, herkes bembeyaz sapsari falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar