zass Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ati r 5870 aldım çok memlunum ama bazı hatalar veri yo bilgisayar dan kaynaklıdır muhtemelen karttan değildir ama tecrübesizlik işte mesela Star Wars The Force Unleashed da oyun oynarken C:UsersabooAppDataLocalTempWER203C.tmp.version.txt C:UsersabooAppDataLocalTempWER6A09.tmp.appcompat.txt C:UsersabooAppDataLocalTempWER6A48.tmp.hdmp bu dosyalar hate veriyor wow dada bazen map dosyasın dan kaynaklı wow exe hata veriyor yardım cı olursanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bütun sorun karttan memnun değil memlun olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bana çözüm lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 nasıl hata veriyor bi ss verirsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar