Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

o senin güzelliğin...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demek istiyorum. birisi bana "olum sen bayakı yakışıklıymışın be hacu" desin, ben de -o kadar mütevazıyım ki- "o senin güzelliğin be kardeşim eki eki" diyeyim. AMA YOK! tipsiz oğlu tipsizim lan. ondan sonra da joker niye bu yola baş koydu. e koyar tabi. neysem. sabah oldu hüzünlendim yine. hadi bay. öptüm. bu fotoğrafta çok güzel çıkmışsın kanka. ney? o benim güzelliğim mi? hass...
Mesaj tarihi:
abi tipsizlik fena. bankamatiğe falan gidiyorum para çekmeye. "şş beyler, izin verin arkadaşa." diyorlar. otobüse biniyorum. "ah. görmedim çok afedersiniz. buyrun oturun." diyorlar. yürürken iki dakka duruyorum, önüme para atıyorlar. ben her ne kadar; "şşş! lan o benim yüzüm lan. normal bi insanım bende." falan desem de boş yani. özenmiyor değilim güzel insanlara.
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

abi tipsizlik fena. bankamatiğe falan gidiyorum para çekmeye. "şş beyler, izin verin arkadaşa." diyorlar. otobüse biniyorum. "ah. görmedim çok afedersiniz. buyrun oturun." diyorlar. yürürken iki dakka duruyorum, önüme para atıyorlar. ben her ne kadar; "şşş! lan o benim yüzüm lan. normal bi insanım bende." falan desem de boş yani. özenmiyor değilim güzel insanlara.

+1
Mesaj tarihi:
yapacak bişey yok abi isyan etmek de bişey kazandırmıyo.
benden kat kat yakışıklısı olduğu gibi çirkini de var.
onla uğraşmaya kalkarsak ohoğğ,
sen olabildiğin kadar temiz bakımlı ol, kendini sev, gerisi nasip kısmet
  • Yeni Oluştur...