Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Programcılıkla ilgili(sanırım :))

Solonor

Öne çıkan mesajlar

Ya ben bişey yapmak istiyorum, hani şu öss topiinde vardı durmadan geri sayıyodu istediğimiz zamana doğru, ve ne kadar gün ne kadar saat ne kadar dakka kaldığını falan gösteriyodu. Öyle bişey nası yapabilirim ya?

sağolun şimdiden. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...

green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
danimarka belediyesi=shit!

Sosyal ağlarda paylaş

sağol faust bu galba yardımcı olabilirdi normal bir insana, ama ben java dan da anlamam. :) (kazma mıyım deyim =))[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.

Sosyal ağlarda paylaş

[Bu mesaj neter tarafından 18 Temmuz 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

boş bi sayfaya bunları c/pledim ama sadece yazılar görünüyo ya, hiçbi script fln açılmadı nası yapcam ya? =([signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.

Sosyal ağlarda paylaş

tamam becerdim yapmayı yanlız şöyle bir script arıyorum:
kalan günü saati dakikayı ve saniyeyi göstericek ve ben de dakikaya kadar ayarlamak istiyorum.

Ayrıca son birşey;
lütfen buldunuz scriptte saniye 1098248721 olarak değil de sadece kalan saniye görünsün, yani mesela 50 gün diyo, 1203 saat diyo işte sonra saniye diyo 4332533, öyle olmasın, 10 gün 23 saat 52 dakka 16 sn olarak görünsün.

Bulana sonsuz teşekkürler şimdiden.[signature][hline]A timeless word, the meanings changed
But I'm still burning in your flames,

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...