Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Şimdi efem sırf özentilikten kalktım bir işe giriştim ve bu rainmeter i yükledim(Quel-Thul a özendim vala). Fakat ne ettiysem weather forecast alamıyorum göstermelik olarak durumumu 2 tanesi şuan duruor masaüstümde. location code umu aldım şu siteden: http://uzaclan.com/locate_code/locate.php . Güzelcene configuration dan set e akabinde save all a bastım. Şimdi efem sağdaki darkrain localweather benim aradığım bu tarzda dikey olacak transparan olacak arkaplanı fln olmicak. Çok güzel bir skin fakat gördüğünüz gibi bir şey göstermiyor. Yukardaki eşekde titanium bişi. Yatay olsun istemiyorum zaten lokasyon olarak paris(benimki ise zaragoza, ispanya.) gösteriyor. Kısacası problemime derman olacak birisi varsa çok sevinirim. Dikey olsun şeker olsun. Çok teşekkürler şimdiden. edit: resmi koymak lazım tabi :
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 karıştır png'dir dosyları onları editle..notepad ile de kodlarını açabilrsin. bişi bilmesen bile az ps az ingilizce ile halledilebilecek bişiler. kurcala işte..
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sanırım başardım teşekkürler
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 peki bir şey daha soracağım winamp i kontrol eden bir skine wmp kullandırtabilirmiyim?
Öne çıkan mesajlar