Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Niye ki? Biz efor sarfetmiyo muyuz herşeyi kızlar mı yapıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 İnsan durup dururken kilo almaz lan alala ya adama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 6. yaşımdan beri seks yaparım 1 kilo vermişliğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 napae said: İnsan durup dururken kilo almaz lan alala ya adama bak. Pek spor yapmayan adamım ama çok yemek yiyorum.Eskiden de çok yemek yiyodum ama düzenli bi yatak sporum vardı ve eritiyodum.Şimdi düzenli bi yatak sporum olmadığı için eritmiyorum ve kilo alıyorum aadsa Anlaması çok zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Daha çok yemiyorum yazmışsın lan, çok yemiyosan kilo almazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Dartanian said: Kilo vermemizi sağlıyor..Neden son zamanlarda şişmanladım sanıyorsun?Yemek mi daha çok yiyorum? Hayır.. :( Nazcım, burda eskisine oranla daha çok yemek yemediğimi aynı miktarda yemek yememe rağmen eskiden zayıf olduğumu ve cinsel hayatımın bu sıralar çok kötü olduğu için yediğim yemeği eritemediğimi bunun da kilo almama sebep olduğunu anlatmak istemiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ne yiyosun olm o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Aslında çok yemiyorum ya 1 tane whooper jr + 6 lı nugget menü söylüyorum falan onu yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 demekki seksi bıraktıktan sonra ekstra bişey yemişsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ekstra değil bu yediğim whooper jr'ı ve nuggetı eskiden de yerdim sonra eve giderdim sevişir eritirdim giderdi aldığım kalori asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 demekki artık eve gidip başka bişey yiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 BANA SÖYLETME ARTIK OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Dartanian said: Ekstra değil bu yediğim whooper jr'ı ve nuggetı eskiden de yerdim sonra eve giderdim sevişir eritirdim giderdi aldığım kalori asd İyh soğanlı şeyi yedikten sonra mı sevişirdin yani? Ay ööö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Kız arkadaşım da yerdi ve eve gittiğimizde dişlerimizi fırçalardık sokakta sevişmiyoduk diş fırçamız vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ımmhhh diş fırçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 spor niyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Dartanian said: Ekstra değil bu yediğim whooper jr'ı ve nuggetı eskiden de yerdim sonra eve giderdim sevişir eritirdim giderdi aldığım kalori asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 en guzel sevismelerimi whooper sarimsakli mayonez ve sogan halkalarindan sonra yasadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Soğan kokusu ağızdan değil mideden gelen bi kokudur canım, dişini fırçalamakla geçmez hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fede said: ımmhhh diş fırçası Hemde oynar başlıklı fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hem de ikinizin de mi vardı ooh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 tabi önce tartarları temizlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 napae said: Soğan kokusu ağızdan değil mideden gelen bi kokudur canım, dişini fırçalamakla geçmez hemen. Gariptir ki nane kokusu hep bastırdı o kokuyu.Ayrıca 2tarafta yiince pek bi rahatsızlık olmuyo aynı 2 tarafın da sigara içmesi gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Dartanian said: napae said: Soğan kokusu ağızdan değil mideden gelen bi kokudur canım, dişini fırçalamakla geçmez hemen. Gariptir ki nane kokusu hep bastırdı o kokuyu.Ayrıca 2tarafta yiince pek bi rahatsızlık olmuyo aynı 2 tarafın da sigara içmesi gibi =) Tamam hadi, daha fazla sinir etmicem seni sdklfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hayır o kadar seks yapmış adamsın soğanı nası savunuyosun lan. ben bile yemiyorum muhtelif zamanlarda soğan. kendime saygım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar