Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızdan ev arkadaşı

slickers

Öne çıkan mesajlar

utopia said:

Flassh said:

KahnX said:

babacum kız var; kız var.

belki o kız erkek arkadaşını sallayıp onlarla ps3 turnuvasına katılıcak ? bana öğretin diye aralarına geçip how i met your mother ortamı yaratır gibi star wars izleyip onların takıldığı herşeye uyum sağlıycak ? hepsini çok sevicek böyle, arada bi aşk hikayesi yaşanıcak ve intervention yapıcaklar. aralarında samimiyetin sınırı olmıycak hepsi beraber yatıcak, derslerde yardım edicek, evi temizleyip yemek yapıcak, kız arkadaşlarını çağırıp adamların çemberlerini büyütücek

ütopya bu

yok valla değilim ssjdh.

ya ahhahaahHAHAah görmemiştim bunu
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:

Flassh said:

KahnX said:

babacum kız var; kız var.

belki o kız erkek arkadaşını sallayıp onlarla ps3 turnuvasına katılıcak ? bana öğretin diye aralarına geçip how i met your mother ortamı yaratır gibi star wars izleyip onların takıldığı herşeye uyum sağlıycak ? hepsini çok sevicek böyle, arada bi aşk hikayesi yaşanıcak ve intervention yapıcaklar. aralarında samimiyetin sınırı olmıycak hepsi beraber yatıcak, derslerde yardım edicek, evi temizleyip yemek yapıcak, kız arkadaşlarını çağırıp adamların çemberlerini büyütücek

ütopya bu

yok valla değilim ssjdh.

hehehehe iyiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

forçen said:

14 sayfa postu okuyamadım şimdi ama o kız o eve girerse hergün gör gör birisi kesin hormonlarına karşı kontrolünü kaybeder. sağda solda uyuyacak gün geldikçe o kız. sonra evin içinde rahat edeyim diye rahat giyinecek sonra sırayla tuvalete gidersiniz artık.

Ya kız iyice erkekleşecek, siz bile öyyh yani diyeceksiniz..

Ya da, 3 erkek 1 kız:D

düşünmüyorum, hayır düşünmüyorum!:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...