Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 REGL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 1 kız 1 erkek, 2kız 1 erkek kalan tanıdıklarım var. gayet geçiniyorlar , ama böyle 7-8 yıllık çok eski arkadaş hepsi de. o değil de o nasıl bir ev 4 kişi kalıcak ? 4+1 falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 slickers said: pes oynuyor kız ya gol falan da atıyor :D abi bu ne evcil hayvan gibi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 utopia said: Flassh said: KahnX said: babacum kız var; kız var. belki o kız erkek arkadaşını sallayıp onlarla ps3 turnuvasına katılıcak ? bana öğretin diye aralarına geçip how i met your mother ortamı yaratır gibi star wars izleyip onların takıldığı herşeye uyum sağlıycak ? hepsini çok sevicek böyle, arada bi aşk hikayesi yaşanıcak ve intervention yapıcaklar. aralarında samimiyetin sınırı olmıycak hepsi beraber yatıcak, derslerde yardım edicek, evi temizleyip yemek yapıcak, kız arkadaşlarını çağırıp adamların çemberlerini büyütücek ütopya bu yok valla değilim ssjdh. ya ahhahaahHAHAah görmemiştim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Aluriel said: 1 kız 1 erkek, 2kız 1 erkek kalan tanıdıklarım var. gayet geçiniyorlar , ama böyle 7-8 yıllık çok eski arkadaş hepsi de. o değil de o nasıl bir ev 4 kişi kalıcak ? 4+1 falan mı ? 3+1 2 erkek bir oda da diğer 2 kişi de ayrı odalarda kaleyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 boyle bir şeyin olabilme ihtimali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 utopia said: Flassh said: KahnX said: babacum kız var; kız var. belki o kız erkek arkadaşını sallayıp onlarla ps3 turnuvasına katılıcak ? bana öğretin diye aralarına geçip how i met your mother ortamı yaratır gibi star wars izleyip onların takıldığı herşeye uyum sağlıycak ? hepsini çok sevicek böyle, arada bi aşk hikayesi yaşanıcak ve intervention yapıcaklar. aralarında samimiyetin sınırı olmıycak hepsi beraber yatıcak, derslerde yardım edicek, evi temizleyip yemek yapıcak, kız arkadaşlarını çağırıp adamların çemberlerini büyütücek ütopya bu yok valla değilim ssjdh. hehehehe iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yapın yapın piramit yapın. ne güzel oluyor çok ta güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 14 sayfa postu okuyamadım şimdi ama o kız o eve girerse hergün gör gör birisi kesin hormonlarına karşı kontrolünü kaybeder. sağda solda uyuyacak gün geldikçe o kız. sonra evin içinde rahat edeyim diye rahat giyinecek sonra sırayla tuvalete gidersiniz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 forçen said: 14 sayfa postu okuyamadım şimdi ama o kız o eve girerse hergün gör gör birisi kesin hormonlarına karşı kontrolünü kaybeder. sağda solda uyuyacak gün geldikçe o kız. sonra evin içinde rahat edeyim diye rahat giyinecek sonra sırayla tuvalete gidersiniz artık. Ya kız iyice erkekleşecek, siz bile öyyh yani diyeceksiniz.. Ya da, 3 erkek 1 kız:D düşünmüyorum, hayır düşünmüyorum!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yanlız kız erkek gibi çıkıpda enseye şaplak, göte parmak ile sizi boyunduruğu altına alırsa güzel komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar